Răzvan Lucescu le-a dat liber jucătorilor ieri dimineaţă. A purtat câteva discuţii individuale cu unii dintre „tricolori”, apoi le-a permis acestora să-şi organizeze programul după cum doresc.


Fotbaliştii primei reprezentative s-au relaxat înaintea jocului cu Belarus la plimbare prin oraş. Profitând de soarele de afară şi de temperatura plăcută, Chivu & co. au ieşit din hotel şi s-au destins aproape o oră pe străduţele din Minsk.

Îmbrăcaţi în echipamentul de prezenatre al naţionalei, fotbaliştii români nu aveau cum să treacă neobservaţi. Au fost imediat recunoscuţi de trecători şi rugaţi să dea autografe şi să se lase fotografiaţi.

Cum era de aşteptat, vedeta şi căpitanul naţionalei, Cristi Chivu, a fost cel mai solictat. Fundaşul lui Inter a avut însă răbdare cu toată lumea, deşi a fost nevoit să se oprească din plimbare de fiecare dată.

Portarul Bogdan Lobonţ şi fostul stelist Mirel Rădoi au fost responsabilii cu buna dispoziţie la ieşirea de ieri dimineaţă. Cei doi au glumit pe seama coechipierilor şi nu s-au putut abţine să nu comenteze, laudativ, la adresa fetelor din Minsk pe care le întâlneau în drum.

În jurul prânzului, „tricolorii" au revenit la hotel, au mers la masă şi apoi s-au retras în camere pentru a se odihni.

Pe străzile din Minsk, jucătorii au părut relaxaţi


 
 
Loading...
Citeste tot despre: