Tupeu de şofer: A urcat la volan băut, fără permis şi cu număr fals de înmatriculare

Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea Albeşti, care conducerea un autoturism marca Ford Escort, a reuşit să comită într-o singură seară nu mai puţin de patru infracţiuni. Mihai C.(43 ani) avea permisul anulat dar asta nu l-a împiedicat să urce băut bine la volanul maşinii cu numere false şi să demareze în trombă.

Pe DJ282, el a fost oprit de o patrulă de poliţişti şi a refuzat recolatrea probelor biologice.

"Cu ocazia verificării în baza de date s-a stabilit că autoturismul respectiv nu este înmatriculat având aplicate placuţe de înmatriculare false, conducătorul auto are permisul de conducere anulat iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei" a declarat Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani, pentru Adevărul de Seară Botoşani.

Şoferul este cercetat acum pentru comiterea a patru infracţiuni. Cu dosar penal s-a ales şi un ieşean care conducea cu o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat pe străzile din localitatea Răuseni.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net