Turcu: „Prunea căra dosare la DNA cu roaba ca să se răzbune pe fraţii Becali”

Ultima actualizare:

    Vasile Turcu
Vasile Turcu

Vasile Turcu spune că nu mai este interesat de soarta echipei, singurul lucru pe care şi-l doreşte acum fiind acela de a-şi recupera banii investiţi. Acţionarul dinamovist nu uită nici de războiul cu Florin Prunea, pe care îl atacă din nou.

„Eu vreau să recuperez banii din creditările cu care am ajutat Dinamo şi pe care am contracte, cu toate că scadenţa a trecut de mult. Nu mă interesează drepturi federative, loja pe care am construit-o sau banii de pe transferul lui Torje aşa cum s-a spus. Ei, dacă se laudă că pot să conducă singuri, să plăteasca datoriile către mine, aşa cum şi eu am plătit în momentul în care au plecat alţii. În situaţia de acum nu mă mai interesează acest club", a declarat Turcu la Sport Total FM.

Atenţia acţionarului dinamovist s-a îndreptat apoi către managerul sportiv al „alb-roşilor", pe care l-a acuzat că ar fi conspirat împotriva fraţilor Ioan şi Victor Becali, a lui Gică Popescu şi a lui Gigi Neţoiu.

„Domnul Borcea şi Badea l-au angajat pe Prunea. Probabil că atât eu cât şi fraţii Becali devenisem incomozi pentru Dinamo şi s-a dorit ca Victor şi Giovani să nu mai reprezinte jucătorii. Florin Prunea căra roaba de dosare la DNA pentru că vroia să se răzbune pe fraţii Becali, pe Gică Popescu, pe Gigi Neţoiu...", a încheiat oficialul echipei din bulevardul Ştefan Cel Mare.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net