Uite cum are Primăria Capitalei grijă de noi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Când n-au apă acasă, bucureştenii de rând merg să se spele la comun, în baia populară Griviţa, aflată în subordinea Primăriei Generale. Bogaţii Capitalei se relaxează în condiţii de cinci stele la Clubul Francez, păstorit tot de primărie, însă pe bani grei.

Cel mai fiţos loc de îmbăiere din oraş e al Primăriei Capitalei. S-a deschis după opt luni de modernizări pe Şoseaua Nordului şi are bazin de înot, saună, jacuzzi, masaj şi sală de fitness.

Clubul Francez, aflat în administrarea Municipalităţii, vrea doar clienţi care sunt dispuşi să plătească 2.500 de euro pe an pentru un abonament.

Ca să scape de responsabilităţi, autorităţile au concesionat localul, pe cinci ani, celor care deţin Clubul Fratelli, şi s-au mulţumit să încaseze o chirie lunară de 30.000 de euro.

Noul loc de relaxare a devenit punctul de atracţie al celor cu bani. În comparaţie cu acesta, baia populară Griviţa are clienţi mai puţin înstăriţi. De două sute de ani, zi de zi, aici se spală oamenii străzii, dar şi cei care nu au condiţii de îmbăiere acasă.

Intrarea zilnic- 10 lei

simeon stalpnicul png

Baia Griviţa are peste 150 de clienţi pe zi, printre care mulţi sunt oameni ai străzii. Ion Gheorghe este unul dintre cei pe care doar ploaia îi spală.

„Vin aici de două ori pe săptămână. Dau jegul jos de pe mine şi mă simt foarte bine. Îmi place aburul", ne-a spus bărbatul de 70 de ani. Cei care vin aici plătesc 10 lei pe zi şi au acces la duş, bazin şi saună. Copiii şi pensionarii intră la Griviţa cu doar trei lei pe zi.

Abonament anual- 2.500 €

simeon stalpnicul png

Clubul Francez nu are doar bazin de înot, jacuzzi şi saună. După ce înoată, oamenii cu bani plătesc 25 de euro pentru un masaj de relaxare de 50 de minute.

Adrian Rizea, director la o companie de renume, este abonat vechi al clubului.

„Fac câteva exerciţii la aparatele de fitness, după care cobor la piscină şi la saună. Merge şi un masaj după", ne-a spus bărbatul. Aici petrec ore bune Amalia şi Ilie Năstase, Monica Tatoiu şi Mihaela Rădulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net