Uite cum îşi tranzitează mafioţii drogurile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De la papiote de ață, submarine artizanale sau lenjerie intimă "specială", traficanţii de droguri încearcă metode tot mai ingenioase de a-şi transporta marfa de la producători către ţara de consum.

Vezi aici GALERIE FOTO cu cele mai ciudate locuri folosite de traficanţi pentru a ascunde droguri

Forţele de ordine din Italia se confruntă din ce în ce mai des cu problemele create de traficul de droguri. În vara acestui an, carabinierii din Napoli au găsit pe proprietatea unui clan mafiot aproximativ 400 de kilograme de cocaină, a căror valoare depăşea 15 milioane de euro. Carabinierii au declarat că mafioţii ascunseseră o parte din droguri, împreună cu câteva arme de foc, sub o statuie a lui ¨Padre Pio¨.

Ziarul ¨La Repubblica¨ a publicat o serie de fotografii cu cele mai ciudate locuri unde traficanţii de droguri îşi ascund ¨marfa¨ pentru a o transporta dintr-o ţară în alta.

Astfel, un bărbat din Ţara Galilor a fost găsit cu 150 de bile de cocaină în stomac. Alte capturi improtante, au avut loc când traficanţii au fost prinşi transportând droguri în lenjeria intimă, în intestin, sau în animale de companie.

O captură importantă de cocaină a fost descoperită în interiorul unor rechini congelaţi

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net