Uite cum să te pregăteşti de picnic!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vremea frumoasă de afară, soarele şi căldura te vor scoate cu siguranţă la un grătar în mijlocul naturii. Nu-i aşa că-ţi surâde ideea unui picnic alături de familie şi prieteni? Dar, pentru ca ieşirea voastră la iarbă verde să fie o reuşită, trebuie să planifici cu atenţie fiecare detaliu. Iată la ce trebuie să fii atent!

Alege un loc însorit

Citeşte şi:

Unii la altar, alţii la grătar

Adio grătar între blocuri şi în pădure!

Aşteptaţi cu mici!

Uite cum să-ţi alegi pantofii potriviţi

În această perioadă nu este recomandat să ieşi la pădure pentru că pământul este încă rece şi umed. Indicat ar fi să mergeţi într-un loc cât mai însorit.

Citeşte etichetele produselor

Un grătar reuşit presupune fripturi, mici şi bere. Alege carne proaspătă şi citeşte cu atenţie eticheta produsului. Dacă nu ai timp să tranşezi carnea, în magazine se găsesc caserole din plastic special pregătite pentru grătar.

Poţi alege un singur fel de carne sau în combinaţii: pastramă sau ceafă de porc, pulpe de pui, carne de vită, carne pentru mici şi cârnaţi proaspeţi. Pentru a nu pierde timpul la picnic, anumite mâncăruri sau ingrediente pot fi pregătite de acasă.

De exemplu, salata de crudităţi poate fi ambalată în caserole de plastic, iar legumele pentru grătar pot fi spălate şi curăţate chiar cu o seară înainte.

Aceste produse se pot cumpăra din hipermaketurile Carrefour

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Cumpără băuturi la bax

Bere, apă minerală, sucuri naturale şi răcoritoare. Unele dintre aceste produse se găsesc în supermarket la promoţii. Caută preţul cel mai convenabil! Dacă sunteţi mai multe persoane este bine să cumperi băuturile la bax, nu la bucată. Astfel, vei economisi bani.

Cum ne distrăm?

Jocurile distractive la iarbă verde sunt pentru toate vârstele şi toate gusturile. Nu uita să iei cu tine o minge de fotbal, cărţile de joc, Remy, tablele sau şahul şi rechetele de badminton.

Ce să nu uiţi acasă

Un picnic reuşit presupune să ai la tine toate cele necesare. În primul rând, nu trebuie să uiţi acasă pătura pe care vei sta. Fă o listă cu tot ce trebuie să iei cu tine, iar apoi verific-o.

Atenţie la pâine, muştar, sare, farfurii şi pahare de unică folosinţă, tacâmuri, condimente, tirbuşon, desfăcător de conserve, şerveţele, saci de gunoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net