Uluitor! De ce au plătit străinii pentru sperma iubitului ei decedat!

Ultima actualizare:

    O tânără din Arizona a recoltat sperma iubitului ei mort cu ajutorul străinilorFoto: metro.co.uk
O tânără din Arizona a recoltat sperma iubitului ei mort cu ajutorul străinilorFoto: metro.co.uk

Caz incredibil! O tânără din Arizona a recoltat sperma iubitului ei mort, după ce a strâns 11.000 de dolari cu ajutorul străinilor. Aceasta a ţinut să îi îndeplinească iubitului decedat dorinţa de a fi tată.

O tânără de 22 de ani din Arizona, al cărei logodnic a murit într-un accident de motocicletă, a extras sperma acestuia, după ce procedura a fost plătită cu bani primiți de la străini, relatează metro.co.uk.

“Când am aflat că iubitul meu, Cameron, a murit, am avut inima frântă. Am vrut să am copilul lui cu orice preţ şi mi-am dat seama că nu am timp de pierdut...“, a mărturisit iubita motociclistului.

Cameron Robinett, în vârstă de 25 de ani, îşi dorea foarte mult să devină tată, însă a murit în timp ce mergea cu motocicleta să vizioneze o casă în care ar fi urmat să se mute cu iubita. După accident, partenera sa, Stephanie Lucas și-a rugat prietenii virtuali să doneze bani pentru a o ajuta să strângă suma necesară în recoltarea spermei iubitului ei. Totul a fost contra-cronometru. În numai o zi, aceasta a strâns 11.000 de dolari. Astfel tânăra a reușit să-și vadă visul împlinit: „Destinul a vrut să se întâmple așa... Acesta este modul în care îl voi putea readuce la viață pe bărbatul pe care l-am iubit atât de mult", a adăugat Stephanie pentru aceeaşi sursă.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net