Umilită pe scena Galei Premiilor MTV

Ultima actualizare:

Celebrul rapper american Kanye West a reuşit ieri o contraperformanţă de neuitat la gala decernării premiilor MTV, printr-o lipsă de tact ce a fost taxată de lumea întreagă.

El i-a stricat momentul de glorie al tinerei artiste Taylor Swift în direct, în faţa miilor de spectatori din sală precum şi a milioane de telespectatori din întreaga lume.

Swift a câştigat premiul MTV pentru cea mai bună interpretare feminină, învingând artiste precum Beyonce, Lady GaGa sau Pink. În momentul în care şi-a început însă discursul de acceptare, copleşită de emoţie, pe scenă urcă Kanye West care îi ia microfonul din mână şi anunţă:

"Sunt foarte bucuros pentru tine. Te voi lăsa imediat să termini, dar Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile".

Publicul, inclusiv Beyonce, a început să o aplaude pe Swift după plecarea de pe senă a lui Kanye pentru a o încuraja, însă aceasta a părăsit jenată în culise fără a-şi termina discursul.

"Stăteam pe scenă şi eram foarte emoţionată deoarece tocmai câştigasem un premiu, apoi am fost şi mai încântată deoarece Kanye West era şi el pe scenă. Apoi, nu am mai fost atât de încântată", a povestit în culise Taylor Swift, care, ironic, era o fană al rapperului, scrie publicaţia E! Online.

Pentru lipsa sa de respect, Kanye a fost huiduit de întreaga sală atunci când a revenit pe scenă în cursul serii şi toate vedetele l-au criticat apoi în declaraţiile de după show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net