Un avion cu 165 de pasageri s-a prăbuşit în India - VIDEO

Ultima actualizare:

UPDATE Cel puţin opt persoane au supravieţuit

Compania aeriană Air India a afirmat că cel puţin opt persoane au supravieţuit accidentului aviatic.

"Conform informaţiilor de care dispunem, opt persoane au fost salvate şi transportate la spitale din Mangalore", a declarat Anup Shrivasta, director de resurse umane al companiei Air India.

Epava aparatului a luat foc, iar pompierii încearcă în prezent să stingă incendiul. Doi membri ai echipelor de intervenţie au fost văzuţi fugind de la locul accidentului, cu o fată acoperită cu spumă. Mai târziu, aceasta a fost tratată la spital, pentru arsuri grave.

Alţi membri ai echipelor de salvare au scos dintre resturile avionului şi copacilor doborâţi cadavre carbonizate. Mulţi din pasagerii decedaţi erau încă prinşi în scaune.

UPDATE Unul dintre supravieţuitori a povestit televiziunii locale cum a scăpat

"Avionul s-a rupt în două. Am sărit din el după ce s-a prăbuşit. Am văzut alte două persoane care au ieşit din avion", a afirmat din spital Abdullah, un supravieţuitor, pentru postul local de televiziune TV9, relatează Reuters.

"Am vrut să ies prin faţă, dar acolo era flăcări multe, aşa că m-am întors şi am sărit pe la anvelope", a mai spus acesta.

Un alt post de televiziune a prezentat imagini cu un pompier care căra în braţe rămăşite din trupul unui copil.

Potrivit ministrului de Interne al statului indian Karnataka, V.S. Acharya, cinci sau şase persoane au supravieţuit.

Un avion aparţinând companiei Air India, care avea la bord 165 de pasageri, printre care patru copii, s-a prăbuşit astăzi dimineaţă, în jurul orei locale 6.30 (4.30, ora României), aproape de Aeroportul Internaţional Mangalore, aflat la circa 400 de kilometri vest de Bangalore, capitala statului Karnataka.

Avionul, un Boeing 737, care venea de la Dubai, a luat foc după ce a depăşit pista de zbor. Martori au declarat pentru CNN că avionul s-a prăbuşit peste peretele despărţitor al aeroportului şi a căzut într-o zonă deluroasă

În ciuda celor 25 - 30 de ambulanţe prezente la faţa locului, perdeaua de fum, dealurile împădurite şi faptul că întreaga zonă este afectată de ploi torenţiale afectează operaţiunile de salvare.

Ultimul accident de avion din India a avut loc în 17 iulie 2000, când un Boeing 737 al companiei indiene Alliance Air s-a prăbuşit într-un cartier rezidenţial din apropiere de aeroportul din Patna, provocând moartea a 61 de persoane.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net