Un muncitor român a înjunghiat un compatriot la beţie

Ultima actualizare:

Un muncitor român din domeniul construcţiilor, Ion Niţu-Tudor, în vârstă de 35 de ani, a izbucnit în lacrimi când justiţia britanică l-a condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare după ce, aflat în stare de ebrietate, şi-a înjunghiat un compatriot în timpul unei petreceri la Gloucester.

Potrivit ediţiei de marţi a Thisisgloucestershire.co.uk, Niţu-Tudor a fost adus în faţa instanţei după ce a negat că l-a atacat pe Vasile Romeo Acaraliţei în aprilie. Dar, după ce mai mulţi martori au venit în Marea Britanie din România pentru a depune mărturie împotriva sa, bărbatul a pledat vinovat în ultima clipă.

Procurorul Ian Fenny a precizat că atât acuzatul, cât şi victima, sunt români angajaţi în Gloucester Quays.

Potrivit acestuia, la 12 aprilie, într-o casă din oraş a fost organizată o petrecere pentru a marca o sărbătoare românească. Mulţi dintre bărbaţii prezenţi au băut, însă Niţu-Tudor era foarte beat şi agresiv, căutând motiv de ceartă cu Acaraliţei. Niţu-Tudor a părăsit casa pentru o vreme, apoi s-a întors cu un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen pe Acaraliţei, într-o cameră plină de martori, a afirmat Fenny. Victima a fost transportată la spital şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Acaraliţei s-a întors din România pentru a depune mărturie împotriva atacatorului său.

Atacatorul nu mai ţine minte ce-a făcut

Avocatul apărării George Threlfall a precizat că Niţu-Tudor îşi aminteşte vag de incident din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla. Însă crede că mărul discordiei era reprezentat de o unealtă pe care victima i-ar fi furat-o, a spus el.

'El îşi regretă comportamentul din acea seară', a adăugat Threlfall. 'Are 35 de ani şi este căsătorit de 15 ani. Soţia şi copiii săi, de 4 şi 11 ani, se află în România, iar el a venit aici în încercarea de a-şi îmbunătăţi situaţia financiară', a explicat avocatul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net