Universitatea Craiova - ALRO Slatina, scor 1-1, într-un meci amical

Ultima actualizare:

Golul formaţiei din Liga I a fost reuşit de Mihai Costea, din penalti, în minutul 83, în timp ce pentru ALRO a punctat Ene '26.

Antrenorul Nicolo Napoli a folosit următoarea formulă de joc: Hotoboc - Dănănae, Zoro (Gugu '59), D. Lopes, Buşu - Prepeliţă (Nicolae '59), Stoica (Roman '46), Wendel (Bujor '73), Firţulescu (Surugiu '46) - Subotici (Stoianov '46), Fl. Costea (M. Costea '46).

La meci au asistat aproximativ 300 de spectatori, care l-au ironizat pe atacantul Mihai Costea, după anunţul privind transferul său la Steaua.

Italianul Nicolo Napoli a declarat că partida de azi a fost una reuşită, dar că formaţia sa se gândeşte la meciul din campionat, cu Sportul. "Venim după o săptămână foarte solicitantă, am lucrat mult în această săptămână. Am avut şapte antrenamente în patru zile, un amical reuşit, dar gândul nostru este la meciul cu Sportul, unde sperăm să reuşim prima victorie din acest an. Ne descurcăm cu ce avem la dispoziţie, am avut doi accidentaţi (n.r. - Gângioveanu şi Ologu), doi care s-au operat (n.r. - Ciucă şi Walter Lopez) şi cu ce avem la dispoziţie atacăm meciul cu Sportul", a spus tehnicianul, care a adăugat că speră ca România să învingă Bosnia în meciul de sâmbătă seară, din preliminariile Euro-2012.

Jucătorul Mădălin Ciucă s-a operat marţi, la Roma, după ce a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la piciorul stâng, urmând ca şi Walter Lopez să fie supus unei intervenţii chirurgicale în aceste zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net