UPDATE Anularea concertului Guns N' Roses de la Bucureşti, opera unui hacker

Ultima actualizare:

"Toate concertele următoare ale Guns N' Roses sunt anulate oficial. Contactaţi, vă rog, organizatorii pentru a vă recupera banii (pe biletele achiziţionate, n.r.)", a scris Axl Rose pe Twitter.

Contactaţi, luni, de Mediafax, organizatorii evenimentului de la Bucureşti, D&D Entertainment, au declarat că aşteaptă o informare oficială din partea managementului trupei cu privire la informaţia apărută pe contul de Twitter al solistului formaţiei.

Se pare că profilul lui Axl Rose de pe cunoscutul site de socializare a fost spart de un hacker, care a profitat de proasta reputaţie a trupei în ceea ce priveşte seriozitatea turneelor. În plus, nnicio informaţie despre anularea concertelor nu a apărut pe site-ul oficial al trupei.

De-a lungul anilor, trupa Guns N' Roses a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume, dintre care peste 76 de milioane numai în Statele Unite ale Americii. Fiecare album Guns N' Roses a intrat în topul Billboard, în multe topuri europene, dar şi în cele din Asia şi America de Sud. Cel mai bine vândut disc al grupului este "Appetite For Destruction", cu peste 38 de milioane de exemplare vândute la nivel mondial. În discografia grupului figurează şase albume de studio, trei EP-uri şi un album live, dar şi multe alte compilaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net