Pompierii au reuşit să stingă focul în timp scurt şi se pare că sursa incendiului a fost un scurt-circuit al instalaţiei electrice a autocarului autocarului. La bordul autocarului se aflau 60 de cetăţeni români care se întorceau în România.


Ora 11:50. Cauza incendiului se pare că a fost un scurt-circuit la instalaţia electrică a motorului. Nu s-au înregistrat victime. Autocarul aparţine firmei Saiz Tour şi are numărul de înmatriculare B-71-ECS.

Ora 11:30. Reprezentanţa din Barcelona a firmei Saiz Tour refuză să dea orice infomaţie despre destinaţia sau provenienţa autocarului, şi nici dacă vor trimite o altă maşină pentru a prelua pasagerii.

Ora 11:10. Cei 60 de pasageri ai autocarului au fost scoşi de pe autostradă cu autobuz special. Potrivit poliţiei rutiere autocarul aparaţine firmei Saiz Tour şi este îmmatriculat la Bucureşti.

Aceştia plecaseră din Spania iar autobuzul a luat foc în cursul dimineţii de astăzi în jurul orei 06.00. Potrivit publicaţiei web "Riviera24" , flăcările au ajuns foarte repede în interiorul autocarului.

Tragedia s-a produs pe autostrada A10 în apropierea localităţilor Bordighera şi Ventimiglia. Poliţiştii au intervenit înb scurt timp şi i-au condus pe pasageri la Bordighera.

Vezi aici imagini de la incendiu

 
 
Loading...
Citeste tot despre: