UPDATE Lazarus şi «La Dama Blanca» o caută pe Elodia. Află ultimele detalii!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

La ora 15.30, a reînceput, la Braşov, căutarea avocatei dispărute în 2007, Elodia Ghinescu. De data aceasta, celebra clarvăzătoare Rosa Collelldevall, cunoscută sub numele „La Dama blanca" va indica locul unde crede că a fost înmormântată.

UPDATE 18:37 "Acum, nu vorbesc eu cu mama Elodiei, ceea ce i-am spus eu femeii au fost de fapt cuvintele avocatei. Sunt convinsă că trupul neînsufleţit va fi găsit. Când am văzut terminalul mi-am dat seama că seamănă foarte mult cu ce am văzut eu.", a spus Rosa.

UPDATE 18:32 "Am reuşit să verificăm multe locuri. Din ce date avem de la Rosa avem face cu mai multe căi de canalizare. Am găsit acest terminal, o trapă, dar nu putem să spargem lacătul. Este complet diferit de celelalte terminale şi are lacăt", a spus Lazarus.

"Rosa a explicat că acest terminal cu trapă şi cu lacăt s-ar afla lângă o casă albă şi una maro. Am primit un mail de la un martor care a spus că l-a văzut pe Cioacă pe acest câmp. Am vorbit cu el la telefon şi mi-a zis că nu a putut să doarmă azi-noapte şi că totul se leagă", a mai completat jurnalistul.

simeon stalpnicul png

UPDATE: 18:29 Rosa s-a întâlnit în urmă cu puţin timp cu mama Elodiei. "Elodia a fost ucisă noaptea, sau cel puţin era întuneric. Sunt sigură că a fost scoasă din casă moartă. Vreau să îţi spun că Elodia îşi dorea să se despartă de poliţist. S-ar putea ca mama lui Cioacă să ştie ceva despre dispariţia ei", i-a spus clarvăzătoarea mamei avocatei dispărute.

simeon stalpnicul png

UPDATE ora 17:45 Zeci de persoane o caută pe Elodia. Clarvăzătoarea „La Dama blanca" a indicat un câmp de lângă blocul unde a locuit avocata şi unde se ajunge în trei minute. Luis Lazarus spune pe pe acest câmp sunt zeci de guri de canal, dintr -o reţea foarte dezvoltată, iar echipa lui a căutat în toate acestea.

„În 2007, pe acest câmp, în perioada când a dispărut Elodia, era un imens şantier. Erau puse ţevile, iar alături erau munţi de pământ cu care au fost acoperite. Dacă Elodia a fost aruncată într -unul din canale, fluxul mare de apă care se scurge prin reţea ar fi putut duce cadavrul într -un pârâu din apropiere sau la staţia de epurare a apei, unde xistă un depozit de decantare, cu un strat de mâl de 15 metri. Un loc ideal de a arunca un cadavru. În acest moment, am părăsit maşinile pentru că terenul este deosebit de accidentat şi ne vom deplasa cu ATV-urile spre pârâu. E complicat, sunt multe gunoaie aruncate, plouă, este noroi şi a început să se întunece. Clarvăzătoarea La Dama Blanca este acum în fostul cabinet de avocatură al Elodiei unde caută indicii", ne-a transmis Luis Lazarus.

UPDATE: 17:10 "Este foarte important să mă întâlnesc cu mama avocatei. Trebuie să intru în contact cu cineva foarte apropiat ca să o găsesc. Eu o simt pe Elodia, este foarte aproape", a spus Rosa, vineri la Acces Direct.

Clarvăzătoarea Rosa: «Sunt foarte aproape de Elodia»

Clarvăzătoarea: «Elodia a fost scoasă moartă din casă»

UPDATE ora 16.30 A fost stabilit perimetrul căutărilor.

„Se va căuta într-un cerc de un kilometru, în jurul blocului unde a locuit Elodia şi unde a fost văzută ultima dată. Pe acest spaţiu se află o cale ferată, un teren accidentat, conducte termice, trei puncte termice, canalizări noi care erau în contrucţie când a dispărut avocata, şi un teren pe care a existat un depozit, acum demolat. Clarvăzătoarea „La Dama blanca" spune că Elodia este îngropată într-o centrală termică sau un depozit.

Nu împărtăşesc ideea ei. Era mult prea complicat pentru Cristian Cioacă pentru că acolo lucrează non stop nişte operatori şi nu avea acces facil. De aceea, eu voi concentra căutările pe canalizare care era în construcţie când a murit Elodia şi pe terenul unde a fost un depozit", transmite Luis Lazarus pentru Click!

Luis Lazarus nu putea lipsi din această acţiune şi s-a deplasat cu o echipă formată din 30 de persoane: cameramani de la Zeus TV, instructori cu câini căutători de cadavre, ATV -uri, maşini de telen etc. El va transmite pentru Click! ce se întâmplă la Braşov, la fiecare 30 de minute.

„La Dama blanca" a fost ieri acasă la Elodia pentru a cerceta ce s-a întâmplat cu avocata dispărută. „De la început am simţit o mare tensiune. O persoană închisă undeva. Când am ajuns acasă la ea am ajuns în faţa unei încăperi. Când am urcat scările am simţit fluxul morţii, ea este moartă", a spus Rosa.

Clarvăzătoarea a spus că Elodia a fost scoasă moartă din apartamentul ei din Braşov, aruncată cu o sfoară de pe geam. Ea a fost transportată peste liniile de cale ferată şi apoi dusă într-un depozit aflat la 800 de metri distanţă. Este vorba fie de un punct termic, o centrală sau un depozit subteran.De aici vor începe căutările. La ora 15.30, se adunaseră mai multe echipe de căutători, lângă blocul Elodiei, acum închiriat de soţul ei, Cristian Cioacă.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net