UPDATE Timişoara: O fetiţă de două luni a fost răpită din spital

Ultima actualizare:

UPDATE 100 de poliţişti caută fetiţa de două luni răpită de la Spitalul de Copii

Copilul a dispărut, ieri noaptea, de sub nasul asistentelor din secţia pentru distrofici a Spitalului „Luis Ţurcanu” din Timişoara. Poliţiştii au pornit o investigaţie şi au mobilizat toate forţele pentru a găsi micuţa cât mai repede.

Alertă la Secţia Distrofici de la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. O fetiţă în vârstă de două luni a dispărut din pătuţ. În locul copilului a fost găsit un bilet, în care răpitorul spune că a luat fetiţa de teamă ca aceasta să nu moară în spital.

UPDATE A scos copilul prin gard

În urma cercetărilor, s-a descoperit că uşa care dădea în spatele clădirii a fost forţată şi în gardul care înconjura instituţia exista o gaură. „Fetiţa a fost răpită între orele 23.00 şi 00.30”, a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

Copilul era în grija bunicilor, pentru că părinţii ei sunt plecaţi de două săptămâni la muncă în Franţa. Acum câteva zile, bunica a internat-o în spital, la Secţia Distrofici.

Asiatenta medicală care a venit să-i administreze tratamentul micuţei, a observat că pătuţul e gol. Reprezentanţii Spitalului cred că persoana care a fugit cu fetiţa a avut un plan foarte bine pus la punct.

Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al spitalului a declarat: "Personalul era format din trei cadre medii, asistente si infirmieră, care la acea oră şi bănuim că se ştia lucru acesta de cei care au venit, la acea oră trebuiau să asigure alimentaţia de noapte a sugarilor".

Spitalul nu are pază, aşa că nimeni nu a observat nimic. Singurul indiciu pe care îl au poliţiştii este biletul pe care l-au găsit în pătuţul copilului. Pentru a fi siguri că răpitorii nu vor trece graniţa cu fetiţa, anchetatorii au alertat şi poliţiştii de frontieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
scoala fara elevi jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net