V-ar plăcea să arate oraşul aşa?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Brezoianu, Academiei, Amzei, Arthur Verona sunt printre cele mai importante străzi din Capitală. Acestea vor deveni teritorii rezervate pietonilor, circulaţia maşinilor fiind interzisă.

Primarul general Sorin Oprescu vrea să modernizeze centrul oraşului. Pentru acest lucru, Municipalitatea a cumpărat cu 100.000 de euro un proiect care prevede transformarea mai multor zone din Bucureşti în spaţii pietonale.

Planul este realizat de 14 birouri de arhitectură şi poartă numele „Transcedental Urban". Este vorba despre un traseu destinat pietonilor şi bicicliştilor, cu o lungime de 9,5 km, care îşi propune să traverseze cele mai importante atracţii turistice ale oraşului.

simeon stalpnicul png

Leagă Muzeul Naţional de Artă Contemporană din Piaţa Revoluţiei, trece prin spatele Casei Poporului, prin Parcul Izvor, apoi pe străzile Brezoianu, Luterană, Piaţa Amzei, ajunge la Grădina Icoanei, prin strada Arthur Verona, înapoi în Piaţa Revoluţiei.

De aici, merge pe strada Academiei-Centrul Istoric-Piaţa Unirii-Piaţa de Flori-strada George Georgescu. Luna viitoare se va organiza licitaţia pentru stabilirea firmei care va amenaja zonele pietonale.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net