Văduva lui Trifu vrea de la studenţii măcelari 130.000 €

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ieri a fost primul termen pe fond în procesul crimei de la Medicină. Lucreţia Schroth, văduva rromului tranşat a dat ochii pentru prima dată de studenţii care l-au ucis pe Trifu.

Procesul a început ieri la Tribunalul Timiş, Sergiu Florea a luat loc în boxa acuzaţiilor în timp ce prietena sa, Carmen Bejan a stat pe ultima bancă din sala de judecată, înconjurată de gardieni.

În aceeaşi sală, la doar câţiva metri distanţă a stat Lucreţia Schroth şi câteva rude ale văduvei. În timp ce se judecau alte cauze, bătrâna i-a căutat tot timpul din priviri pe studenţi.

La final, pe holurile tribunalului, Lucreţia a izbucnit în plâns. „Criminalii şi-au bătut joc de bătrânul meu. Sunt nişte canibali!", a spus Lucreţia în hohote de plâns.

Femeia s-a constituit parte civilă şi cere plata de către studenţi a cheltuielilor de înmormântare de peste 8.000 de euro şi daune morale de 120.000 de euro.

Citeşte şi:Studenta l-a ucis pe rromul tranşatStudenta acuzată de crima de la Medicină cere mutarea procesului din TimişoaraTimişoara: Amprentele studenţilor ucigaşi nu sunt pe arma crimeiStudentul-măcelar plânge de dorul iubiteiMărturie şoc: ţipetele disperate ale rromului tranşat la Medicină au speriat un studentIpoteză aiuritoare: acneea, de vină pentru «crima de la Medicină»S-a împărţit vina: studenta a ucis pentru că a rugat-o iubitul

Lucreţia Schroth, văduva judecătorului ţiganilor

image

„Cheltuielile pentru înmormântare vor fi păstrate, iar dacă se vor acorda daune morale toţi banii vor fi donaţi unui azil de bătrâni", a spus avocatul femeii, Radu Zandomeni.

Avocatul lui Carmen Bejan, Daniel Sabou, şi preşedintele completului de judecată, Mircea Creţu, au avut discuţii contradictorii pe tema amânării procesului.

Avocatul a cerut fixarea unui alt termen până la primirea unui răspuns la cererea de strămutare. Judecătorul nu a acceptat însă acest lucru şi a vrut să-i audieze pe studenţi.

„Nu putem prelungi procesul la nesfârşit", a spus judecătorul Mircea Creţu.

Avocatul a cerut imediat recuzarea completului de judecată şi l-a acuzat pe magistrat de interese personale pentru care urgentează procesul.

Judecătorul a spus însă că avocatul încearcă să amâne procesul inutil şi dă dovadă de lipsă de profesionalism.

Tranşat în căminul de la Medicină

La 1 august, rromul  (65 de ani) a fost ucis şi tranşat într-o cameră a căminului de la Medicină din Timişoara. Victima venise pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net