Poliţia din statul african recomandă populaţiei să nu facă autostopul şi să călătorească numai cu transportul public, căci altfel riscă să fie victimele unui fenomen care a căpătat în ultima lună o amploare nemaiîntâlnită.


Poliţia din Zimbabwe a alertat populaţia masculină asupra creşterii violurilor comise de femei, care asaltează bărbaţii cu credinţa că acest lucru le va aduce prosperitate în afaceri, scrie agenţia spaniolă EFE.

Forţele de securitate au recomandat călătorilor să nu facă autostopul după ce trei femei l-au violat pe un bărbat de 32 de ani pe care l-au luat "la ocazie" săptămâna trecută, informează astăzi cotidianul oficial "Herald".

Incidentul este ultimul dintr-o serie crescândă de asalturi ale femeilor asupra bărbaţilor tineri, serie care a început în urmă cu un an de zile în statul african. Bărbatul, care făcea autostopul la ieşirea din capitală, Harare, a fost luat la ocazie de un autoturism în care se aflau trei femei. Acestea i-au injectat un narcotic pentru a-l forţa să facă sex cu ele, după ce acesta refuzase oferta.

Vezi pe adevarul.es ce le recomandă poliţiştii bărbaţilor


 
 
Loading...
Citeste tot despre: