Românii inventivi fac bani din te miri ce şi în vremuri de criză!


Pentru că afacerile cu vaci, capre sau alte dobitoace "tradiţionale" merg prost, comercianţii au înlocuit "stocurile" cu reni, maimuţe şi cămile.

"Vând la un super preţ un pui de urangutan, vaccinat, dresat şi bine educat. 500 lei".

Anunţul a fost postat de Marian Croitoru, din Drăgăşani - Vâlcea, pe un site, la rubica "vânzări animale", laolaltă cu alte orătănii care-şi aşteaptă cumpărători: găini, curci, oi şi vaci.

Urangutanul, proful de ciclism

Cel mai gras urangutan din lume, pus la slăbit

El este Surya, cel mai spectaculos urangutan din lume. Află de ce! - VIDEO

Maimuţa nu este, însă, singura vietate exotică scoasă la mezat pe internet. Cămile, canguri, cerbi lopătari, oi de camerun, lame, reni, pui sau maturi, sălbatici sau gata îmblânziţi, aproape orice apare în cărţile de biologie se găseste la vânzare în România. Şi cumpărători sunt destui!

"Renii se vând foarte bine la noi. Majoritatea clienţilor au pensiuni şi doresc să-şi plimbe turiştii cu trăsuri trase de reni. Dar sunt şi mulţi oameni cu bani cărăra le place să aibă în curte ceva deosebit. Cangurii se vând foarte bine, cei pitici, din zona de munte, că sunt obişnuiţi cu temperaturile mai reci. Avem şi cămile de vânzare...", ne-a spus Gabriel Mohaci, din Arad.

CLIIMA20101003_0095_1.jpg

Lamele şi renii se simt ca acasă în ferma unui arădean

Vă tentează? Aveţi grijă de unde cumpăraţi animăluţele. Cei de la Protecţia Animalelor atrag atenţia că vânzătorul trebuie să deţină autorizaţie, iar animale trebuiesc supuse unui control veterinar amănunţit, pentru a evita răspândirea unor maladii periculoase.

Preţurile se negociază în funcţie de exemplar

Pe site-ul www.zoolandarad.ro, vă puteţi comada animalul de companie mult visat. Şi aveţi de unde alege. Arădeanul Gabriel Mohaci întreţine o fermă de câteva sute de animale dintre cele mai rare şi extravante soiuri.

CLIIMA20101003_0096_1.jpg

Preţurile se negociază în funcţie de exemplar

"Avem propriile animale, dar aducem şi la comandă tot ce vrea clientul. Preţurile se negociază individual, în funcţie de exemplar", spune Gabriel Mohaci.


 
 
Loading...