Vânzătorul Furadanului cu care s-a sinucis Mădălina, dat de gol de amantă

Ultima actualizare:

Anchetatorii se aproprie tot mai mult de Sorin Cristian Urziceanu, timişoreanul de 33 de ani acuzat că a vândut Furadanul cu care Mădălina Manole şi-a pus capăt zilelor. După ce i-au stabilit identitatea, iar instanţa a decis ca fostul taximetrist timişorean să fie arestat în lipsă, anchetatorii sunt la un pas să îl prindă. Sorin Cristian Urziceanu şi-a contactat amanta în Timişoara prin intermediul telefonului mobil. Întreaga discuţie a fost înregistrată, iar prin intermediul semnalului emis, oamenii legii au stabilit locaţia din care a fost făcut apelul.

EXCLUSIV Vânzătorul Furadanului ucigaş pentru Mădălina Manole e timişorean şi trăieşte o dramă

EXCLUSIV: Vânzătorul Furadanului cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost reclamat încă din luna mai autorităţilor, dar nimeni nu a luat măsuri

Surse din rândurile anchetatorilor spun că Sorin Cristian Urziceanu, în vârstă de 33 de ani, se află în Spania. Acolo el are un frate şi cel mai probabil stă ascuns cu ajutorul acestuia.

EXCLUSIV: Vânzătorul pesticidului Furadan cu care Mădălina Manole s-a sinucis a fost depistat de poliţie prin semnal GSM

EXCLUSIV: Filiera care vinde ilegal Furadan în România aduce substanţa din Serbia

Informaţia a ajuns şi la Timişoara, la Inspectoratul de Poliţie Timiş. Ca atare, poliţiştii i-au săltat rudele lui Sorin Cristian Urziceanu pentru noi audieri şi obţinerea de informaţii. Printre persoanele audiate se află şi actuala soţie a bărbatului, cea de care Urziceanu încearcă să divorţeze în urma scandalului.

Dan Negru, devastat de moartea Mădălinei Manole: „A fost o artistă adevărată, nu o vedetă de tinichea care îşi arată sânii"

Mădălina Manole avea sute de prieteni timișoreni pe Facebook

"Era o plăcere să stai de poveşti cu Mădălina!"

image

Soacra lui Sorin Cristian Urziceanu

„Pot să confirm că în acest dosar au avut loc mai multe audieri. Mai multe informaţii nu vă putem pune la dispoziţie. Ancheta este în curs", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net