După ce Dumitru Dragomir şi Gigi Neţoiu au făcut vâlvă în lumea fotbalului, în ultima săptămână, cu erecţiile necontrolate pe care le au, suportând din greu consecinţele bolii numită priapism, ultima persoană despre care se vorbeşte cu amuzament pe stadioane şi prin birouri este vicepreşedintele lui Dinamo, Vasile Turcu.


Spre deosebire de primii doi - care suferă din cauza tensiunii arteriale, respectiv ca urmare a utilizării constante de Viagra - acţionarul dinamovist e bănuit intens că şi-ar fi făcut o mărire de penis.

Operaţia, despre care gurile rele povestesc că ar fi fost efectuată în Austria, ar veni ca o confirmare a faptului că Turcu e considerat a fi pe o pantă ascendentă în ceea ce priveşte priza la femei.

Cei din anturajul celebrului om de afaceri spun că afaceristul atrage tot mai multe priviri feminine asupra sa, mai ales prin eleganţa cu care se îmbracă, îndeosebi de la producătorul italian de lux Canali. Contactat de Click! în legătură cu mărirea de penis, Vasile Turcu s-a arătat indignat de "asemenea porcării", punându-le pe seama creatorilor de scandal.

"Faţă de cum m-a făcut mama, doar Mama Natură a mai intervenit asupra mea. Nu mi-am făcut mărire de penis. Pentru ce să-mi fac o asemenea operaţie? Nu am, dom'le, obsesii d-astea!", a spus Turcu, care a completat: "Am copii frumoşi, iar în familie ne iubim ca-n prima zi. Nu sunt eu perfect, dar nu le am p-astea cu femeile. Se poartă în societate, dar acest microb nu mă va atinge".

Vasile Turcu a fost bănuit în urmă cu ceva timp că ar avea o relaţie extraconjugală cu manelista Carmen Şerban, dar ambele părţi au negat asta.

Mai citeşte:

Şi Gigi Neţoiu o are tare!

Mitică Dragomir o are mereu tare

Mitică, ai grijă că e groasă! Se moare de la priapism

Anul trecut, fosta soţie a lui Vasile Turcu a făcut dezvăluiri incediare în Click! despre relaţia pe care a avut-o cu omul de afaceri.

Nina Toader, care l-a cunoscut pe omul de afaceri în 1974, a afirmat că acesta i-a omorât copilul nenăscut după ce a lovit-o brutal în abdomen.

Află ce a declarat femeia în materialul video de mai jos!

 
 
Loading...
Citeste tot despre: