Vecinii surorilor Vişan nu ştiu lângă cine locuiesc

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă, în România, cunoscuţii Ioanei Vişan ştiau că fata lucrează ca menajeră în Italia, vecinii de cartier din Milano ai amantei lui Berlusconi pot spune despre surorile Vişan un singur lucru: "Sunt nişte femei frumoase". Ceea ce premierul Italiei a descoperit cu mult timp în urmă.

Reporterii Click! i-au făcut o vizită amantei lui Berlusconi chiar la ea acasă, la Milano. Cartierul în care locuiesc Ioana Vişan şi sora ei, Monica, este situat în vestul oraşului, în zona Bande Nere.

Deşi se află foarte aproape de unul dintre cartierele prost famate ale oraşului, Lorenteggio, zona este una foarte linişită. Aici locuiesc mai mult bătrâni, care ies din casă doar la cumpărături.

Coincidenţă sau nu, ştiută fiind legătura celor două cu mai mulţi fotbalişti dela A.C. Milan, blocul în care locuiesc Ioana şi Monica se află la mică distanţă de stadionul San Siro şi de Consulatul României de la Milano.

Deşi scandalul „prostituatelor lui Berlusconi" a răbufnit în presa italiană de mai bine de două săptămâni, vecinii fetelor nu par să fi făcut legătura dintre fetele frumoase care locuiesc la ei pe scară şi aceste dezvăluiri incendiare. O bătrână de la etajul şapte ştie că în apartamentul cu pricina locuiesc „o mamă şi fiica ei".

Portăreasa imobilului cu opt etaje ne dezvăluie că fetele stau într-un apartament cu două camere, pentru care plătesc o chirie lunară de 800 de euro, cu tot cu cheltuielile de întreţinere.

Cele două surori nu sunt însă foarte sociabile cu vecinii lor şi nici nu primesc prea multe vizite acasă, aşa că nimeni nu ştie cu adevărat cine sunt fetele care locuiesc la etajul şapte.

Peste drum de blocul fetelor se află o agenţie Western Union, de unde fetele obişnuiesc să trimită bani în ţară. Rachid, unul dintre angajaţii agenţiei, le-a recunoscut imediat pe surorile Vişan din descrierea noastră. Nici nu se putea altfel, pentru că este vorba despre nişte „belle donne" (femei frumoase).

La parterul blocului în care locuiesc surorile Vişan se află un bar gestionat de o chine­­zoiacă. Este locul unde toată lumea din bloc vine pentru micul dejun. Proprietara nu-şi aminteşte însă ca româncele să-i fi călcat pragul, cu toate că are „cele mai bune croissante din cartier".

Locuiesc la doi paşi de stadionul «San Siro»

Blocul în care locuiesc Ioana şi Monica Vişan se află la mică distanţă de stadionul San Siro, pe care joacă echipa de fotbal A.C. Milan.

simeon stalpnicul png

Coincidenţă sau nu, despre cele două surori s-a spus că au trecut prin patul câtorva dintre jucătorii lui A.C. Milan. Octavian Tiriachiu, fostul iubit al Ioanei, a dat şi două nume.

Jucători de care şi-a amintit că au ieşit atât cu Ioana, cât şi cu sora ei mai mare, Monica. Se pare că Zlatan Muslimovic, în prezent legitimat la PAOK Salonic, îi centra Ioanei, iar Filippo Inzaghi, de la A.C. Milan, făcea marcaj strâns la sora acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net