Verdictul experţilor: vitezomanul ucigaş circula cu 160 de kilometri pe oră

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prima expertiză tehnică din dosarul carnagiului din Banat demonstrează că şoferul circula cu o viteză incredibilă, care a provocat moartea a şase persoane.

Prima expertiză tehnică în dosarul carnagiului din Banat a sosit după mai bine de jumătate de an de la anchetă. Documentul întocmit de experţi arată că Peugeotul care a provocat cel mai grav accident rutier din Timiş rula cu 160 de kilometri la oră în momentul producerii coliziunii cu un alt automobil. Raportul specialiştilor a depăşit şi estimările poliţiştilor, care susţineau că şoferul ucigaş, Claudiu Hauptman, a condus maşina cu 130 de km/h.

Urmăreşte VIDEO aici! Atenţie, imagini şocante!

simeon stalpnicul png

În aşteptarea contraexpertizei

În 7 iulie 2009, când s-a izbit de automobilul Daewoo Espero, unde se aflau patru oameni care au murit pe loc, acul kilometrajului de la automobilul Peugeot s-a oprit la 130 de kilometri la oră.

Aşteptăm acum contraexpertiza solicitată la dosarul penal de una dintre rudele celor ucişi în accidentul rutier. În momentul în care experţii finalizează documentele, dosarul penal întocmit pe numele lui Claudiu Hauptmann urmează să fie înaintat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta. Magistratul hotărâşte cursul ulterior al dosarului”, a spus subcomisarul Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Maşină fără probleme tehnice

Din documentul experţilor reiese că automobilul condus de Claudiu Hauptmann era în perfectă stare de funcţionare şi nu a avut probleme tehnice pe care şoferul acuzat de ucidere din culpă în formă agravantă să poată da vina în timpul procesului. Cu toate acestea, poliţiştii susţin că existenţa a două expertize la dosar întăreşte probatoriul acuzării. Claudiu Hauptmann a condus nebuneşte pe timp de ploaie şi a intrat într-o curbă cu viteză excesivă. El a reuşit să-şi bage în mormânt iubita, în vârstă de 18 ani, cea mai bună prietenă a acesteia şi încă patru muncitori.

simeon stalpnicul png

Învaţă pentru bac

Claudiu Hauptmann învaţă acum pentru bacalaureat, examen care o să aibă loc în iulie, la exact un an de la momentul în care tânărul a ucis şase oameni. În momentul producerii accidentului, tânărul avea permisul de doar două luni. În această perioadă scurtă la volan el reuşise să încasaze deja câteva amenzi, pentru conducere excesivă şi pentru că nu a purtat centura.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net