«Verişoara lui Băsescu», nebună de legat!

Ultima actualizare:
6 octombrie 2010 La înmormântarea Elenei Băsescu,  Daniela Zanfirescu s-a lăudat că  este verişoara preşedintelui
6 octombrie 2010 La înmormântarea Elenei Băsescu, Daniela Zanfirescu s-a lăudat că este verişoara preşedintelui

Daniela Alexandra Zanfirescu, femeia care se dă drept verişoara preşedintelui statului, nu a lipsit de la momentele importante din viaţa lui Traian Băsescu.

Miercuri seară, la Ateneul Român, unde Realitatea TV a organizat Gala „Zece pentru România", femeia a venit să ridice premiul în numele preşedintelui.

Iar, în luna octombrie, a fost prezentă la înmormântarea Elenei Băsescu. În fotografii, femeia apare în imediata apropiere a familiei prezidenţiale pozând în rudă îndurerată, la slujba de înmormântare de la cimitir.

Ea chiar este surprinsă într-una dintre poze ştergând candela aşezată pe monumentul funerar.

„Eu sunt verişoara preşedintelui Băsescu, iar ea (n.r. Elena Băsescu) era tuşica mea", le-a spus ea reporterilor „Click!".

Acelaşi lucru l-a susţinut, femeia, şi miercuri seara. Când prezentatorii au anunţat premiul pentru preşedintele Traian Băsescu, Daniela Alexandra Zanfirescu a urcat pe scenă motivând că a venit să ridice premiul în numele preşedintelui, întrucât acesta este ocupat.

„Sunt verişoara lui Traian Băsescu şi cred că multă lume din sală mă cunoaşte", a spus Daniela Alexandra Zanfirescu. După ce a coborât de pe scenă, însă, ea a fost condusă la Poliţie pentru a fi legitimată. Preşedinţia a infirmat că femeia este rudă cu Băsescu. „Preşedintele nu a trimis pe nimeni în numele lui. Femeia este o impostoare", a precizat un consilier.


    6 octombrie 2010 La înmormântarea Elenei Băsescu,  Daniela Zanfirescu s-a lăudat că  este verişoara preşedintelui
6 octombrie 2010 La înmormântarea Elenei Băsescu, Daniela Zanfirescu s-a lăudat că este verişoara preşedintelui

Daniela Zanfirescu are domiciliul în sectorul 6 al Capitalei, pe strada Ghirlandei, la numărul 50. Dar numai în buletin! În realitate, la adresa menţionată nu locuieşte nimeni, apartamentul fiind închiriat cu mult timp în urmă.

„Doamna a locuit, într-adevăr aici, cu soţul. Amândoi aveau probleme psihice. Aveau datorii mari la întreţinere şi trebuia să fie evacuaţi, însă sora Danielei Zanfirescu a rezolvat cu datoriile, a intrat în posesia apartamentului, pe care l-a şi închiriat. Nu mai ştim nimic de familia Zanfirescu", ne-a spus o veci­nă.

L-a acuzat şi pe Mazăre că i-a răpit fiul

O persoană a sunat în urmă cu două luni la redacţia unui ziar din Constanţa, prezentându-se drept Daniela Zanfirescu, „verişoara lui Traian Băsescu", şi reclamând că e victima primarului Mazăre, care i-a luat copilul şi îl ţine ostatic.

„Ştie şi vărul meu Traian Băsescu despre această problemă. M-am văzut cu el astă-vară pe plajă, era cu fratele lui, Mircea, şi când m-a vazut, Traian m-a luat în braţe şi a zis: «Ce faci, verişoara mea?» Apoi a spus lumii de pe plajă că eu sunt verişoara lui".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net