Vezi cum s-au mişcat artiştii la Romanian Music Awards

Ultima actualizare:

Zecile de mii de spectatori ai show-ului au gustat din plin întâlnirea cu vedetele preferate şi ore bune n-au făcut altceva decât să strige tare versurile şi să celebreze momentul în paşi aprigi de dans. Bucuria lor n-a fost pe placul celor care au încercat din răsputeri să se odihnească.

image

„N-am putut să închid un ochi până târziu în noapte. Cred ca era trecut de ora 3.00 când au început să plece spre case tinerii veniţi în centru. Nu puteam să închid fereastra pentru că era foarte cald, iar cu geamul deschis, auzeam tot vacarmul din stradă", spune Elena Mihai, în vârstă 45 de ani, care locuieşte pe strada Alexandru Ioan Cuza.

Pe scenă s-au perindat artiştii momentului, care s-au luptat în ţinute, coregrafii şi bancuri.

Prezentatorul evenimentului-maraton, Connect-R, şi-a ridicat premiul pentru cea mai bună melodie în cel mai original mod: a purtat un tricou pe care se citea "SUNT ŢIGAN". Şi Inna a redus mulţimea la tăcere de două ori: când şi-a făcut apariţia într-un costum de culoarea pielii, iar spectatorii au crezut că este goală, dar şi când a mărturisit, inocentă, că primul din cele patru premii obţinute este "foarte minunat".

image

Andreea Bănică, partenera ocazională de duet a Innei, a etalat o formă fizică demnă de cele mai riguroase podiumuri de modă. Artista a cântat impecabil, în duet cu Inna, mai multe cover-uri.

image

CRBL a adus pe scenă un bebeluş, pentru că în curând va deveni tată. Artistul le-a arătat craiovenilor şosetele sale, inscripţionate cu însemnele lui Superman.

image

Anda Adam a semănat mai mult cu Lady Gaga decât cu ea însăşi, la fel ca şi Delia, care i-a zăpăcit pe minorii adunaţi lângă scenă cu mişcări lascive şi un costum verde fosforescent.

image

Raperii Spike, Puya şi Guess Who nu şi-au auzit vocile, fiind acoperiţi de public, iar la apariţia lui Cheloo de la Paraziţii, care s-a lansat spre Marte din Piaţa Mihai Viteazul, alături de Smiley, fanii s-au dezlănţuit. Surpriza serii a fost Horia Moculescu. Acesta l-ar fi acompaniat pe Guess Who la pian, dacă instrumentul ar fi şi funcţionat, motiv pentru care maestrul s-a limitat la a fredona refrenul şlagărului din 1976, „Noi în anul 2000".

Alex Velea, preferatul publicului, a debordat de energie, iar după show-ul de pe scena RMA a continuat să danseze şi să îşi aplaude colegii din tribună. Artistul a salutat Craiova la fiecare apariţie, amintind de fiecare dată că este oraşul din care a plecat pe calea succesului.Marele absent al serii a fost Antonie Solomon, primarul suspendat al Craiovei, aflat în arest preventiv pentru luare de mită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net