Viaţa acestui îngeraş e în mâinile tale! Rareş are cancer. Singura lui salvare e un tratament în Franţa, care costă 280.000 €

Ultima actualizare:

    Rareş Dumitraşcu  (4 ani) a fost  diagnosticat în urmă  cu trei săptămâni  cu cancer
Rareş Dumitraşcu (4 ani) a fost diagnosticat în urmă cu trei săptămâni cu cancer

În fiecare dimineaţă, intra hotărât în grădiniţă. Băieţelul cu ochi mari, curioşi şi cu zâmbet ghiduş aducea mereu câte o carte frumos colorată pe care să se uite cu colegii şi cu educatoarea. Din 21 februarie, nimic nu mai e la fel în viaţa lui. A fost diagnosticat cu cancer, iar acum viaţa lui depinde şi de tine!

Rareş Dumitraşcu are nevoie de ajutorul tău. „Vreau să trăiesc", este strigătul disperat de ajutor al puştiului de 4 ani pe a cărui fişă medicală e trecut acum un diagnostic cumplit: limfom malign nonHodgkinian difuz, cu celula medie B de tip limfom Burkitt (cancer hematologic al sistemului limfatic). O înşiruire de termeni medicali în spatele cărora stă o luptă nedreaptă cu un cancer care l-a răpit dintr-o dată pe Rari de lângă mami, tati, surioară şi prieteni şi l-a aruncat pe un pat de spital şi în lumea urâtă şi rece a citostaticelor.

„Vreau să trăiesc pentru că am o şansă", iată mesajul pe care băieţelul ar vrea să-l transmită oricărui om cu suflet. Şansa lui, singura lui şansă, e un tratament care poate fi făcut numai în Franţa. „Spitalul care ne-a fost recomandat de medici e Spitalul de Oncologie Gustave Roussy Cancer Campus din Paris. Din păcate, costurile sunt imense. Numai spitalizarea şi tratamentul pentru o perioadă recomandată de 100 de zile ajunge la 280.000 de euro", ne-a spus tatăl lui Rareş, Răzvan Dumitraşcu. Are doar patru anişori şi viaţa lui nu trebuie să se sfârşească aici. Îl poţi salva chiar tu, cel care citeşti aceste rânduri. Poţi fi pentru Rareş super-eroul care îi redă speranţa, sănătatea şi zâmbetul! Viaţa lui stă în mâinile tale!

Rareş, alături de părinţii lui şi de surioara mai mică

simeon stalpnicul png

Conturi pentru donaţii

Cei care doresc să ajute familia lui Rareş să strângă bani necesari pentru tratamentul în Franţa pot dona în unul din următoarele conturi:

IBAN: RO54INGB0000999900856546 LEISWIFT INGBROBUTitular de cont: RĂZVAN DUMITRAŞCUIBAN: RO30RZBR0000060016531563 EUROIBAN: RO40RZBR0000060010077779 LEISWIFT RZBRROBUTitular de cont: ELENA DUMITRAŞCUAdresa titular de cont: Bucureşti, Sector 3, Str. Râmnicu Sărat nr. 15

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net