Victoraş Iacob a fost decisiv pentru Iraklis Salonic VIDEO

Ultima actualizare:

    Victoraş Iacob a adus cele trei puncte pentru Iraklis
Victoraş Iacob a adus cele trei puncte pentru Iraklis

Panathinaikos Atena, adversara echipei Dinamo Bucureşti în Europa League, a obţinut o nouă victorie în campionatul Greciei, a 8-a în 9 etape desfăşurate până în prezent, reuşind să se impună pe teren propriu, cu scorul de 2-1, faţa formaţiei Panionios Atena, într-o partidă disputată duminică.

Francezul Djibril Cisse a fost jucătorul decisiv al gazdelor, reuşind mai întâi să deschidă scorul, în minutul 9, dintr-o lovitură de la 11 m, pe care a transformat-o după ce tot el a fost faultat în careu, iar apoi a dublat avantajul echipei sale, două minute mai târziu, când a marcat cel de-al şaselea său gol din acest sezon. Panionios a redus din handicap după pauză, prin Sito Riera (min.53).

Graţie acestui succes, Panathinaikos se menţine în fruntea clasamentului, la egalitate perfectă cu liderul Olympiakos Pireu, care a reuşit să se impună sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, pe terenul formaţiei Atromitos.

Într-o altă partidă disputată duminică, Iraklis Salonic a învins cu 1-0, în faţa propriilor suporteri, formaţia Asteras Tripolis. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul român Victoraş Iacob, în minutul 88.

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL LUI IACOB

Alte rezultate înregistrate în etapa a 9-a a campionatului elen:

Larissa - Aris Salonic 2-2

PAOK Salonic - Xanthi 1-0

Kavala - Panthrakikos 3-0

Giannina - Levadiakos 1-1

Ergotelis - AEK Atena 2-2

Primele locuri în clasament sunt ocupate de Panathinaikos şi Olympiakos Pireu, ambele cu câte 25 de puncte şi aceeaşi diferenţă la golaveraj (+13), urmate de PAOK Salonic - 15 pct, Aris Salonic şi Kavala - câte 14 pct etc.

image
image
image
image
image
image
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net