VIDEO: Barcelona de cinci stele: 5-0 cu Sevilla

Ultima actualizare:

Lionel Messi și David Villa, ambii cu câte două goluri au contribuit decisive la acest succes care menține Barca la doar un punct în spatele celor de la Real Madrid.

Messi a avut nevoie de doar patru minute pentru a pune Barcelona în avantaj, din apropierea porții, după o minge respinsă defectuos de Varas. După alte 20 de minute, Villa ducea scorul la 2-0 cu o superbă execuție în cross, la colțul lung, după o fază plecată de la același Messi.

Sevilla avea să termine repriza în 10 oameni, după eliminarea lui Konko, iar golul lui Alves din minutul 52 lămurea în proporție de 99,9 la sută soarta meciului. Fostul jucător al Sevillei a anticipat perfect o pasă în spate a lui Romaric, către portarul Varas și a îndeplinit o simplă formalitate.

Era timpul pentru showtime și cine putea oare mai bine să iasă la rampă decât Lionel Messi. Argentianul a câștigat o minge la centrul terenului, a valsat pe lângă mai mulți jucători ai Sevillei și apoi a șutat de la marginea careului fără nicio speranță pentru Varas.

Messi a fost aproape de a reușit cel de-al doilea hattrick împotriva Sevillei în acest sezon, după cel din Supercupa Spaniei. Dar David Villa a fost cel care a închis în cele din urmă tabela, în minutele de prelungire, completând o seară magică pentru Barca.

Vezi fazele importante ale meciului:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
caroline jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net