Cătălin Botezatu a intervenit la Realitatea Tv în scandalul divorţului de la Izvorani. Designerul a comentat declaraţiile mamei Monicăi Columbeanu, care vorbeşte foarte urât despre fiica ei.


"Mama Monicăi se întreabă dacă e o mamă bună pentru Irina, dar ea a fost o mamă bună pentru Monica? Ea nu s-a gândit atunci când a lăsat-o să se mărite cu Irinel? De ce i-a dat voie să se mărite cu Columbeanu? E invidioasă pe viaţa ei? Că se distrează? Cât a costat acest interviu?", a spus Cătălin Botezatu.

Citiţi şi:

Mama Monicăi Columbeanu: «Ba o izbeşte pe Irina, ba o ia de picioare!» VIDEO

Moni a arătat ca o fantomă vineri la tribunal - FOTO

Irinel Columbeanu explică de ce a publicat filmuleţele: «Irina a fost bătută cu bestialitate de Monica»

"Doamna Veronica nu s-a obişnuit cu viaţa din America. Probabil nici nu cunoaşte limba engleză. Când mergi acolo îţi ia cel puţin 2 săptămâni. Ce e cu atâta ipocrizie?", a adăugat acesta.

Cătălin Botezatu a precizat de la bun capăt că nu ţine partea lui Irinel, dar nici a Monicăi: "Vreau ca Irina să fie acolo un îi este bine"

Despre bube

"Monica a participat la nenumărate prezentări şi a fost machiată de foarte multe persoane. Dar eu nu am văzut aceste bube. Probabil de la atâta machiaj să se fi iritat.", a spus Cătălin.


 
 
Loading...
Citeste tot despre: