Balonul, ce seamănă cu o farfurie zburătoare, s-a ridicat la peste 1.500 de metri înălţime deasupra solului, însă acesta poate să ajungă şi până la 3.000 de metri.


Update 1:20 Totul a fost o alarmă falsă! În timp ce toată lumea încerca să-l salveze pe băiat din balon, acesta a fost găsit în podul casei sale ascuns într-o cutie de carton, scrie TMZ.

Autorităţile au confirmat că băiatul este în balon şi acum fac tot posibilul să îl salveze.

Vezi VIDEO aici

Televiziunile au difuzat imagini în care se vede cum balonul de culoare argintie pluteşte la circa 1.800 de metri înălţime, autorităţile încercând să găsească o modalitate de a ateriza în siguranţă dispozitivul de zbor.

Ziarul Denver Post a relatat că băiatul s-a urcat în balonul care arăta ca o farfurie zburătoare la locuinţa familiei sale din Fort Collins, iar apoi legătura acestuia la sol s-a desprins.

Potrivit sursei citate, balonul a fost ultima dată văzut deasupra comitatului Weld.

Un purtător de cuvânt al Autorităţii federale aeronautice, Mike Fergus, a precizat că organizaţia a fost anunţată despre neobişnuitul aparat de zbor din spaţiul aerian.

Garda naţională din statul Colorado se pregăteşte să lanseze un elicopter de tipul OH-58 Kiowa pentru o misiune de salvare, a declarat capt. Michael Odgers.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: