VIDEO HALUCINANT / Rădoi în semifinalele Ligii Campionilor, dar arbitrul era să fie omorât!

Ultima actualizare:

Schimbare de arbitru la 1-0Câteva minute după deschiderea scorului s-a petrecut primul moment care a indicat că urmează un meci de Dosarele X! Ce s-a întâmplat? Centralul din Singapore, Abdul-Bashir, n-a mai putut continua jocul din motive medicale şi a fost înlocuit cu arbitrul de rezervă, Mohammad Mousa din Iordania. Acesta avea să facă praf jocul şi era la un pas să fie linşat pe teren.

Vezi video:

 Wilhelmsson, iertat de eliminareCentralul din Iordania a comis-o prima data în minutul 20. Suedezul Wilhelmsson şi-a călcat adversarul direct şi trebuia să fie eliminat, caz în care Al-Hilal ar fi jucat încă 100 de minute în inferioritate numerică! Surpriză însă. Arbitrul nu l-a pedepsit pe suedez, spre disperarea celor de la Al-Gharafa. A fost prima mare eroare împotriva formaţiei din Qatar.

Vezi video:

Al-Hilal, KO până la pauzăChiar şi dezavantajaţi de arbitru, qatarezii au reuşit o primă repriză de vis. Scorul la pauză? Al-Gharafa 3 Al-Hilal 0! Scorul la general? Al-Gharafa 3 Al-Hilal 3 Totuşi, după pauză, echipa lui Rădoi a reuşit măcar să oprească "măcelul", iar, după expirarea celor 90 de minute, scorul a rămas la fel ca în prima repriză. Au urmat prelungirile şi momentele şocante ale meciului.

4-0 şi penalty neacordat

Ceea ce n-a reuşit în cele 45 de minute din partea secundă a jocului, Al-Gharafa a făcut în doar 12 minute după prima repriză a prelungirilor. Irakianul Younus Mahmood a punctat pentru 4-0 după o cursă fabuloasă a unui coechipier pe partea stânga. Al-Hilal părea ca şi eliminată!A doua repriză din timpul suplimentar a continuat în aceeaşi notă de dominare a gazdelor. Younus Mahmood a scăpat de mai multe ori singur cu portarul, însă a ratat de fiecare dată. Iar, când n-a ratat, a fost faultat în careu. Penalty? Nu! După ce nu l-a eliminat pe Wilhelmsson, arbitrul din Iordania le-a mai făcut un "cadou" celor de la Al-Hilal, refuzând qatarezilor o lovitură de la "11" metri. Pe margine, antrenorul brazilian al lui Gharafa a explodat! Pentru el, urma coşmarul...

Vezi video:

4-1, arbitru fugărit pe terenLa trei minute după faza penalty-ului, Al-Hilal a marcat pentru 4-1 dintr-o fază care nu anunţa nimic! A fost picătura care a umplut paharul răbdării antrenorului de la Al-Gharafa, care şi-a adus aminte că echipa lui trebuia să joace cu un om în plus încă din minutul 19 şi să primească şi un penalty la 4-0. Aflat în pragul nebuniei, tehnicianul a intrat pe teren pentru a-i cere socoteală arbitrului fiind imediat eliminat. În drum spre margine, antrenorul a făcut mai multe gesturi, insinuând că centralul din Iordania a fost "cumpărat" de Al-Hilal!

Vezi video:

4-2, arbitru la un pas să fie omorât!Pentru ca dezastrul să fie complet pentru Al-Gharafa, oaspeţii au înscris şi prin Al-Mahyani (119), iar un minut mai târziu un fotbalist qatarez a văzut "roşu". Scor final? Al-Gharafa 4 Al-Hilal 2. Imediat după ce a fluierat sfârşitul întâlnirii, arbitrul Mohammad Mousa era la un pas să fie linşat de gazde! Cel mai vehement a fost antrenorul Caio Junior, care a coborât din tribune, acolo unde fusese trimis după eliminare, şi a sărit ca un câine turbat spre central. A fost placat, ca la rugby, de doi arabi înainte să ajungă la central!!! Chiar şi unii dintre jucători au vrut să-l atace pe arbitru, însă au fost calmaţi de colegii lor mai puţin nervoşi.

Vezi video:

Rădoi a ratat nebuniaMirel Rădoi a ratat incredibilul meci cu Al-Gharafa după ce şi-a dislocat umărul în ultima etapă de campionat. Echipa sa, Al-Hilal s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, unde va întâlni Zob Ahan din Iran (6 şi 20 octombrie). Foarte probabil, fostul stelist va rata prima manşă a "dublei" cu iranienii în cazul în care va fi convocat de selecţionerul Răzvan Lucescu pentru meciul cu Franta din calificările pentru Campionatul European 2012. Partida de la Paris este programată pentru data de 9 octombrie.

Vezi toate golurile de la Al-Gharafa - Al-Hilal:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net