VIDEO Şi-a scos album de muzică cu banii munciţi în Italia

Ultima actualizare:

Steluţa Florişteanu, 44 de ani, din comuna Valea Moldovei, judeţul Suceava, şi-a dorit de mică să devină cântăreaţă, dar şi-a dedicat tinereţea familiei sale. A terminat un liceu cu profil contabilitate-finanţe, iar apoi a muncit în comerţ în Gura Humorului. Steluţa a păstrat mereu contactul cu muzica populară, cântând cu diverse ocazii, pe la nunţi şi botezuri. Muzica i-a intrat însă în  suflet privind la televizor interpreţii de muzică populară şi visa să ajungă şi ea cântăreaţă într-o zi.

Norocul i-a surâs când Maria Macovei, cunoscuta solistă de muzică populară a zonei Sucevei, a auzit-o cântând la o nuntă şi i-a propus să facă parte din ansamblul folcloric al Casei de Cultură din Gura Humorului.

Însă, pentru a participa şi pe cont propriu la festivaluri avea nevoie un album de prezentare. A căutat soluţii în ţară, dar nu a reuşit să găsească sponsori pentru înregistrări. Asfel că, la sfârşitul anului 2003 a decis să plece în Italia, hotărâtă să câştige singură banii necesari pentru înregistrări în studiouri profesionale.“Copiii au crescut şi au viaţa lor. Vreau să fac acum ceva pentru mine şi pentru sufletul meu”, spune ea.

Steluţa le face italienilor sarmale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net