VIOLATORUL, înhăţat de iubitul victimei

Ultima actualizare:

Vinerea trecută, Victor Stroe a intrat în clădirea Universităţii Politehnica din Capitală, spunând tuturor că face un sondaj de opinie.

Sub pretextul că este în sprijinul studenţilor din provincie, bărbatul de 33 de ani a ademenit o studentă, în vârstă de 21 de ani, din Galaţi, cu care a mers într-o sală de curs.

A încuiat uşa şi a trecut imediat la atac. Ameninţată cu moartea, victima a tăcut şi a făcut tot ce i-a cerut atacatorul. Bestia a întreţinut raporturi sexuale cu fata şi a dispărut fără urmă după ce şi-a satisfăcut plăcerile animalice.

Totul s-a petrecut în apropiere de o clasă de la etajul trei, unde se desfăşurau cursuri. A doua zi, Stroe a agăţat o puştoaică de 16 ani pe care a dus-o în scara unui bloc din sectorul 6.

În timp ce încerca să o dezbrace, minora l-a lovit pe atacator şi a reuşit să fugă din bloc. Violatorul a fost reţinut, ieri, după ce victima minoră l-a recunoscut în timp ce fuma o ţigară pe balcon.

Violatorul vindea CD - uri la o tarabă din Piaţa Crângaşi. Mai întâi, Stroe a primit corecţia necesară şi apoi a fost dus la Poliţie chiar de iubitul fetei.

Bărbatul a mai fost condamnat la zece ani de închisoare, tot pentru viol. Probele în acest dosar sunt insuficiente, astfel încât violatorul nu a fost prezentat judecătorilor pentru eliberarea mandatului de arestare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net