Violenţă extremă! Incidente sângeroase declanşate de fanii echipei Zagreb - VIDEO

Ultima actualizare:

VIDEO AICI CU INCIDENTELE DE LA TIMIŞOARA

Tinerii veniţi din Croaţia ca să participe la meciul dintre FC Timişoara şi Dinamo Zagreb, care are loc în această seară de la ora 22.05, au declanşat un adevărat război pe străzile din centrul oraşului.

Suporterii croaţi s-au despărţit de grup în apropiere de Hotelul Continental şi s-au împrăştiat în Piaţa Unirii, unde au fost bătuţi de suporterii timişoreni. Martorii susţin că suporterii croaţi s-au bătut întrei ei, iar trupele speciale ale Jandarmeriei Timiş au intervenit de urgenţă ca să-i despartă.

"Descinderi" printre timişoreniPurtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Mobile din Timişoara, Daniela Stanciu, a declarat că peste 350 de jandarmi au fost mobilizaţi ca să prevină conflictele în oraş. "Au fost detaşaţi sute de jandarmi şi la ora aceasta ar fi trebuit să fie pe stadion, dar în funcţie de scandalurile care apar în oraş, şeful comandamentului îi trimite acolo unde este nevoie. Acum au fost solicitaţi să meargă în centrul Timişoarei, unde, în două locaţii diferite, au izbucnit conflicte între suporteri", a spus Daniela Stanciu.

Răniţi în tabăra croaţilorMai multe maşini de ambulanţă au sosit în centrul oraşului ca să le acorde ajutor tinerilor din Croaţia care aveau capul spart, haine rupte.

Revenim cu amănunte şi cu imagini.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net