Vrei să faci un copil? Profită de Luna nouă!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Luna ne influenţează viaţa şi organismul mai mult decât ne putem imagina. În decursul a 30 de zile, Luna parcurge patru perioade, numite pătrare: Luna în descreştere, Luna nouă, Luna în creştere şi Luna plină. Iată ce e bine să faci în fiecare din aceste faze!

Când Luna este în prima fază, este momentul potrivit să faci o dietă de „curăţare" a organismului. Tot acum este momentul ideal să demarezi proiecte noi.

simeon stalpnicul png

Dacă vrei să-ţi schimbi locul de muncă, fă-o cu toată încrederea! Ai grijă la ce-ţi doreşti şi ce gândeşti, pentru că şansele de împlinire sunt mai mari. Dacă vrei să faci un copil, aceasta este perioada de fertilitate maximă.

Este o perioadă care dă putere şi regenerează organismul. După dezintoxicarea organismului în faza de Lună nouă, acum poţi apela la fortificarea organismului cu minerale şi vitamine.

simeon stalpnicul png

Tot ce ţi-ai propus să faci are şanse mari de reuşită. La femei, creşte fertilitatea. Ca să crească frumos şi să se regenereze, este bine să-ţi tai unghiile şi părul.

În această perioadă, dacă nu sunt urgente, evită intervenţiile chirugicale, pentru că vindecarea poate fi mai lentă decât de obicei. Este bine să finalizezi acţiunile pe care le-ai început şi să amâni începerea altora.

simeon stalpnicul png

Luna plină amplifică latura negativă a personalităţii (orgoliul, egoismul, tendinţele dominatoare), de aceea este bine ca în această perioadă să încerci să fii mai tolerant.

Ultimul pătrar este cea mai dificilă perioadă. Riscurile de accident sunt mari, aşa că fii foarte atent în tot ceea ce întreprinzi.

simeon stalpnicul png

Nu este bine să faci nuntă sau să începi o activitate importantă, mai ales în ultima săptămână înainte de Luna nouă. Este însă o perioadă propice pentru a începe o cură de slăbire.

Dacă faci masaj de recuperare, în această perioadă este mult mai eficient.

Mai citeşte în revista «Click! Horoscop»:

Totul despre Anul Tigrului

Ce-ţi aduce anul 2010?

Astrele te ajută să slăbeşti

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net