Vrei să fii dansatoare topless? Ia-ţi cizme de cauciuc!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dacă ţi-a făcut cu ochiul un anunţ de angajare găsit pe gardul facultăţii, ai grijă unde te duci la interviu. S-ar putea să ajungi într-o comună de la marginea Capitalei şi să ai nevoie de cizme de cauciuc ca să nu ai glodul până la gleznă.

Zilele trecute gardul Universităţii Titulescu din Capitală era plin de anunţuri de angajare pentru studente. El suna promiţător: „Night Club Mystique angajează dansatoare topless, salariu 700-1.000 de euro pe lună".

N-am stat pe gânduri şi am sunat să vedem despre ce este vorba. Colega noastră, Mariana, s-a dat studentă săracă din provincie, dornică să câştige ceva bănuţi pentru chirie.

Citeşte şi:Antrenament pentru dansul la bară în centrul New York-ului - VIDEO

Spectacol de striptease la Salonul Auto de la Paris - VIDEO

La telefon a răspuns însuşi patronul: „Clubul este în comuna Berceni. Mergi cu maxi-taxi 418 până la capăt, vis-a-vis de Primărie". Şi a asigurat-o că nu este vorba şi de sex sau de servit la mese.

Zis şi făcut. Ne-am urcat în maxi-taxi până în comună, iar acolo găseşte clubul dacă poţi. Noroc de un localnic tânăr care era la curent cu ce este acela un club de noapte.

„Aaaa.....e cel deschis vineri seară. Vă arăt eu pe unde trebuie să mergeţi", ne-a spus tânărul. La doi paşi de primărie am făcut prima la stânga, iar apoi prima la dreapta şi gata.

Clubul, cu afişe mari la intrare, se afla pe o uliţă îngustă şi plină de noroi. Mai mult, arăta fix ca un motel, cu camere la etaj. Aşa că tinerele care vor să se angajeze acolo trebuie ori să aibă maşină să le lase în faţa uşii, ori să-şi ia în sacoşă cizme de cauciuc, ca să nu-şi murdărească pantofii.

Gardul Universităţii Titulescu,plin de afişe de angajare

Studentele care doresc să se angajeze ca dansatoare topless, la clubul din comuna Berceni, primesc între 700 şi 1.000 de euro pe lună, în funcţie de performanţe şi talent.

Astfel de anunţuri erau,zilele trecute, pe fiecare pilon al gardului din faţaUniversităţii Titulescu, din Bucureşti

simeon stalpnicul png

«M-aş angaja dacă nu ar fi şi sex»

Denisa, 19 ani: „M-am înscris la o facultate că să învăţ ceva, nu să ajung să dansez la bară. Meseria asta e pentru altcineva, nu pentru mine. Oricum pentru banii ăştia nici nu cred că se merită să te dezbraci pentru toată lumea"

simeon stalpnicul png

Victoria, 23 ani: „Aş face aşa ceva dacă nu ar implica şi sex. De obicei, la asta se ajunge. Banii mi se par puţini chiar şi doar pentru dans, în străinătate se plăteşte mult mai bine"

simeon stalpnicul png

Natalia, 28 de ani: „Este o meserie onorabilă, ca toate celelalte, dar nu cred că la vârsta mea aş mai fi bună pentru aşa ceva. Oricum sunt destule fete drăguţe care fac asta foarte bine"

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net