Când se schimbă vremea: Ce ne așteaptă în următoarele zile

Ultima actualizare:

    Află când se schimbă vremeaFoto: Click!
Află când se schimbă vremeaFoto: Click!

Click îți spune când se schimbă vremea! În septembrie, se va ajunge la temperaturi minime de 12 grade Celsius și maxime de 36 grade, iar în unele regiuni vor fi ploi.

În primele zile ale lunii septembrie vremea se menține caniculară, data când se schimbă vremea este miercuri, 3 septembrie. În această zi, temperaturile vor scădea treptat, dar vremea se va menține destul de călduroasă până pe 9 septembrie, atunci când vremea va deveni normală din punct de vedere termic pentru această perioadă a anului.

Când se schimbă vremea: prima jumătate a lunii septembrie

În intervalul 9-12 septembrie, atunci când se schimbă vremea, maximele se vor situa în jurul valorilor de 23-24 de grade Celsius și minimele vor fi de aproximativ 12-13 grade. Probabilitatea precipitațiilor crește după data de 5 septembrie. Ploi pe arii mai exstinse se vor semnala în intervalul 7-9 septembrie.

Când se schimbă vremea în țară: În Translivania, prima săptămână va debuta cu vreme călduroasă. Local caniculară. La amiază se vor atinge temperaturi medii de 34 de grade Celsius. Din 3 septembrie, valorile termice vor scădea ușor, și vor ajunge la 21-22 de grade Celsius, în intervalul 9-13 septembrie.

Când se schimbă vremea în Crișana: Tot în intervalul 9-13 septembrie, valorile termice vor marca o scădere semnificativă. Maximele diurne vor fi situate în jurul valorii de 23 de grade, iar minimele nocturne vor fi de aproximativ 11-12 grade Celsius.

Când se schimbă vremea în Moldova: Valorile termice diurne se vor situa în jurul valorii de 35 de grade, la începutul lunii septembrie. La sfârșitul primei săptămâni, vremea va intra într-un process de răcire, în intervalul 9-13 septembrie. Maximele vor fi de 22 de grade, iar minimele de 12 grade. În intervalul 7-9 septembrie se vor semnala ploi pe arii mai extinse.

Când se schimbă vremea în Dobrogea: Pe tot parcursul prime săptămâni vremea se menține călduroasă, maximele atingând 33 de grade Celsius. În a doua săptămână din septembrie, regimul termic va marca o scădere treptată, ziua vor fi 23 de grade, iar noaptea aproximativ 16 grade Celsius.

Când se schimbă vremea în Muntenia: Vremea va fi caniculară la în prima săptămână a lunii, cu maxime de 35 de grade Celsius. În perioada 6-13 septembrie, regimul termic va scădea treptat, spre valori apropiate de cele normale pentru această dată, respectiv 24-25 de grade Celsius ziua, iar noaptea 12-13 grade.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net