Cod galben de ninsori în Capitală și alte șapte județe. Vreme deosebit de rece pentru această perioadă

Ultima actualizare:

    ANM a emis un cod galben de ninsori și vreme rece în prima parte a săptămâniiSursă foto: Arhivă Click!
ANM a emis un cod galben de ninsori și vreme rece în prima parte a săptămâniiSursă foto: Arhivă Click!

Meteorologiii au emis cod galben de ninsori moderate, valabil luni, 30 noiembrie, până la ora 20.00, în sudul și estul Munteniei și în cea mai mare parte a Dobrogei. Codul galben este valabil și pentru București. Vremea se va menține deosebit de rece în prima parte a săptămânii.

ANM anunță ninsori în județele Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Brăila, Tulcea, Constanţa, Călăraşi, precum și în București.Citeşte întreaga ştire: Cod galben de ninsoare, în București și alte șapte județe. Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.

Precipitații slabe, sub formă de ninsoare se vor semnala și în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei și în restul Munteniei. Pe litoral vor fi precipitații mixte, iar în noaptea de luni spre marți vor predomina ninsorile.

„Cantitățile de precipitații vor depăși, pe arii restrânse, 15-20 l/mp. Spre seară, aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40…45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea”, avertizează ANM, care a emis un cod galben de vreme rea.Citeşte întreaga ştire: Cod galben de ninsoare, în București și alte șapte județe. Până la ce oră e valabilă avertizarea meteo

La București, vremea va fi închisă și rece și vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Se va depune strat de zăpadă, care va măsura în medie 3-5 cm și izolat peste 5 cm. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă, pe parcursul zilei de luni, va fi de 0-1 grad Celsius. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net