Cod galben de viscol la munte şi în 12 judeţe! Rafalele de vânt vor depăși 120 km/h

Ultima actualizare:

    Ninsori în luna mai!foto: arhiva Click!
Ninsori în luna mai!foto: arhiva Click!

Vești proaste de la meteorologi! A fost emisă o avertizare cod galben de viscol pentru zona montană înaltă şi pentru 12 judeţe, valabilă până joi seară. Rafalele vor depăşi, la munte, 120 de kilometri la oră. Şi judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj şi Vâlcea vor fi, miercuri, sub cod galben de vât puternic.

Ninsori abundente în luna mai!  Începând de miercuri (6 mai), de la ora 6.00, până joi (7 mai), la ora 20.00, în zona montană înaltă, vântul va avea intensificări cu rafale de peste 90...100 km/h.

”Cu precădere în Carpaţii Meridionali, mai ales în noaptea de miercuri spre joi (6/7 mai) şi pe parcursul zilei de joi (07 mai), va sufla tare, cu viteze de peste 110...120 km/h. Temporar, la altitudini de peste 1700 m, se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare şi local va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea semnificativ”, a transmis ANM.

Vânt puternic în mai multe județe

De miercuri de la ora 12.00, până joi la ora 20.00, este cod galben de vânt şi în judeţele Satu Mare, Sălaj, Maramureş, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Hunedoara, Braşov, Alba şi Sibiu.

”În intervalul menţionat, local şi temporar vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăşi în general 55 şi 65 km/h”, a mai transmis ANM.

De asemenea, este cod galben de vânt, miercuri, între orele 9.00 – 20.00, în judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt şi Teleorman, precum şi sudul judeţelor Gorj şi Vâlcea. Vântul va avea intesificări cu viteze la rafală cuprinse, în general, între 55 şi 65 km/h.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net