Cum va fi vremea în perioada 18 – 30 iunie. Prognoza meteo pe regiuni

Ultima actualizare:

    Până miercuri, 19 iunie, vor fi în jur de 31 de grade la umbră, apoi temperaturile vor urca la 33 de grade la umbrăFOTO: Click!
Până miercuri, 19 iunie, vor fi în jur de 31 de grade la umbră, apoi temperaturile vor urca la 33 de grade la umbrăFOTO: Click!

Vremea va fi mai caldă decât ar fi normal pentru această perioadă, spun meteorologii ANM. Până la sfârșitul lunii iunie, vor fi peste 30 de grade la umbră, dar și condiții de ploi torențiale și vijelii. Cum va fi vremea în perioada 18 – 30 iunie. Prognoza meteo pe regiuni.

Până miercuri dimineață (19 iunie), este o informare meteo de vreme instabilă în aproape toată țara. Ca și astăzi (18 iunie), doar în Dobrogea și în Delta Dunării nu sunt condiții de precipitații, iar temperaturile au urcat la peste 30 de grade la umbră.

Meteorologii ANM au realizat o prognoză pentru perioada 18 – 30 iunie, pe regiuni.

Vremea în Banat și Crișana

Sunt prognozate 28 – 32 de grade la orele prânzului, până la sfârșitul lunii iunie. Pe toată această perioadă se va menține instabilitatea atmosferică.

Vremea în Transilvania

Temperatura aerului va fi între 28 și 31 de grade, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată până la sfârșitul lunii iunie.

Vremea în Maramureș

Sunt prognozate temperaturi de 29 – 31 de grade până la sfârșitul lunii iunie. Vor fi condiții de fenomene meteo specifice instabilității atmosferice.

Vremea în Moldova

Până în 26 iunie, vor fi în jur de 32 de grade, apoi valorile vor coborî ușor, la 28 de grade. Vor fi condiții de producere a ploilor în fiecare zi.

Vremea în Dobrogea

Până miercuri, 19 iunie, vor fi în jur de 31 de grade la umbră, apoi temperaturile vor urca la 33 de grade la umbră. Vor fi condiții de precipitații după 24 iunie.

Vremea în Muntenia și Oltenia

Sunt prognozate 30 – 33 de grade la umbră, până pe 27 iunie, după care vor fi în jur de 31 de grade. Vor fi manifestări de instabilitate atmosferică după 23 iunie.

Vremea la munte

La orele prânzului, se vor înregistra între 18 și 21 de grade. În fiecare zi, vor fi condiții de precipitații.

Citește și

Daniela Crudu filmează pentru nea Mărin aproape goală. Imagini sexy de la mare

Ce sexy este chef Patrizia Paglieri la 48 de ani!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net