A nins, dar de luni va fi iar caniculă

Ultima actualizare:

    Miercuri a nins  în Maramureș
Miercuri a nins în Maramureș

Vremea a fost ciudată în această lună. După valuri de caniculă, în noaptea de marți spre miercuri (22 spre 23 august) a nins în Maramureș, pe Vârful Pietrosu, la peste 2.100 m, stratul de zăpadă fiind de 2 - 3 cm.

Și în centrul țării s-a răcorit: joi dimineață, 24 august, la Miercurea Ciuc au fost zero grade. De vineri, 25 august, vremea se va încălzi, de la o zi, la alta, iar ploile vor fi puține și slabe. Temperaturile vor urca până la 24 de grade în Transilvania și 32 de grade în sud. Sâmbătă, cerul va fi senin și se vor înregistra până la 34 de grade în Banat. Și pe Litoral vremea va fi frumoasă, dar temperaturile vor urca la 26 -27 de grade în aer și 24 de grade în apă. Săptămâna următoare vor fi din nou condiții de ploi trecătoare, dar temperaturile vor urca la 35 -36 de grade, prognozează meteorologii ANM.


    De luni, va fi din  nou caniculă
De luni, va fi din nou caniculă
image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net