Prognoza meteo 16 august: Săptămâna se încheie cu vreme însorită, dar și câțiva stropi de ploaie

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 16 august. În majoritatea regiunilor cerul va fi senin Foto: Click!
Prognoza meteo 16 august. În majoritatea regiunilor cerul va fi senin Foto: Click!

Prognoza meteo 16 august estimează că vremea va fi însorită și va continua să se încălzească în majoritatea regiunilor țării. Click! îți prezintă starea vremii în fiecare zi. În București vremea va fi frumoasă, iar temperaturile vor marca o creștere ușoară.

Duminică vremea va fi mai caldă decât în ziua precedentă. Prognoza meteo 16 august anunță că în majoritatea regiunilor cerul va fi senin. Vor cădea precipitații în regiunile vestice și sud-vestice, unde se vor semnala averse și descărcări electrice. Temperaturile maxime vor fi în creștere față de ziua precedentă, se vor încadra între 28 și 31 de grade.


    Foto: Click!
Foto: Click!
  • Valorile termice diurne vor marca o creștere față de ziua precedentă, astfel încât vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a țării, conform datelor din prognoza meteo 16 august.  
  • Potrivit datelor din prognoza meteo 16 august, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și noaptea în regiunile vestice și sud-vestice, unde se vor semnala averse și descărcări electrice.
  • Vântul va prezenta unele intensificări în zonele montane și în sudul teritoriului, dar de scurtă durată și în timpul ploilor, conform datelor din prognoza meteo 16 august.
  • Prognoza meteo 16 august anunță că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 8...10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 27...28 de grade pe litoral.
  • Regimul termic se va situa în limite apropiate de mediile multianuale în majoritatea regiunilor, iar local în sud-estul, sudul și vestul țării vor fi posibile valori termice peste norma climatologică, după cum arată prognoza meteo 16 august.
  • Duminica instabilitatea crește la munte și sunt anunțate averse, cu descărcări electrice în aproape toată zona montană, după cum arată prognoza meteo 16 august.
  • La malul mării, duminică așteptăm vreme frumoasă și temperaturi ridicate. Maximele vor ajunge la 31-32 de grade, iar apa mării va avea 25-26 de grade, după cum arată prognoza meteo 16 august.

Prognoza meteo 16 august - în București

  • În București, prognoza meteo 16 august anunță că duminică maxima va urca până la 36 de grade. Ploile nu au șanse să apară și vântul se oprește la moderat.
  • Temperatura minimă va fi de 16...18 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească, după cum arată prognoza meteo 16 august.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Foto: Click!
Foto: Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net