Prognoza meteo 17 august: Vin ploile în toată țara

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 17 august anunță vreme rea în majoritatea regiunilor din țarăFoto: Arhiva Click!
Prognoza meteo 17 august anunță vreme rea în majoritatea regiunilor din țarăFoto: Arhiva Click!

Prognoza meteo 17 august anunță că vremea se va schimba în majoritatea regiunilor din țară. Cel mai lung val de caniculă din țara noastră a ajuns la final. Luni sunt așteptate precipitații însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo 17 august estimează că temperaturile vor scădea semnificativ, față de zilele anterioare, în majoritatea regiunilor din țară. Vremea rămâne destul de călduroasă în partea de sud-est a teritoriului.  După cum anunță prognoza meteo 17 august, ploile vor începe în Banat și Oltenia și se vor extinde treptat și în restul regiunilor, maximele nu vor depăși 28 de grade, în majoritatea țării, valori sub cele normale pentru această perioadă.


    Foto: Click!
Foto: Click!
  • Înnorările se accentuează temporar și treptat se va extinde aria ploilor, cuprinzând toate regiunile din țară, după cum anunță prognoza meteo 17 august.
  • Sunt așteptate averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea caracter torențial, iar pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate, iar izolat va cădea grindină.
  • Prognoza meteo 17 august anunță că temperaturile maxime se vor încadra între valorile termice de 24 de grade Celsius în vestul și nordul Olteniei. În Bărăgan și în vestul Dobrogei vor fi și 34 de grade Celsius.
  • Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toată țara, începând de duminică seară spre luni, când vor fi înregistrate ploi torențiale, după cum anunță prognoza meteo 17 august.  Local, se vor cumula cantități de apă ce vor depăși 20 l/mp, iar pe arii restrânse vor depăși 35-40 l/mp. După cum anunță prognoza meteo 17 august, în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp și vor fi condiții de grindină.
  • Prognoza meteo 17 august anunță că pe Litoral vremea se va menține frumoasă până seară, unde se vor extinde ploile și în această zonă. Temperaturile maxime de la malul mării se vor situa în jurul valorii de 29 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 26 de grade Celsius.
  • Prognoza meteo 17 august anunță că în Dobrogea vor fi manifestări ale instabilități atmosferice începând din noapte de luni spre marți (18 august).

Prognoza meteo 17 august-în București

Prognoza meteo 17 august anunță o schimbare radicală a vremii și în Capitală. Sunt așteptate ploi, însoțite frecvent de descărcări electrice. Aerul va fi foarte rece, dar norii și ploile vor veni în reprize. În București, valorine termice maxime înregistrate în termometre se vor situa în jurul valorii de 28-29 de grade Celsius, iar în următoarele zile, temperaturile maxime vor fi într-o continuă scădere, după cum arată prognoza meteo 17 august.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile


    Foto: Click!
Foto: Click!
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net