Prognoza meteo 24 septembrie: Vin ploile în toată țara

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 24 septembrie anunță că temperaturile sunt în scădereFoto: Click!
Prognoza meteo 24 septembrie anunță că temperaturile sunt în scădereFoto: Click!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo 24 septembrie. Temperaturile sunt în scădere, joi, și sunt așteptate ploi în majoritatea țării. Regiunile vizate sunt Crișana, Banat, Maramureș, Transilvania, Moldova, Muntenia, Dobrogea și zona montană.

Prognoza meteo 24 septembrie anunță averse în majoritatea regiunilor din țară, mai ales pe timpul nopții. Cerul va fi mai mult noros. Va ploua pe arii relativ extinse. Pe spații restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate și se vor semnala și condiții de grindină. Maximele se vor încadra între 21 de grade Celsius în nordul Munteniei și 29 de grade în Moldova și Banat.

Prognoza metei 24 septembrie arată că temperaturile sunt în scădere în aproape toată țara
Prognoza metei 24 septembrie arată că temperaturile sunt în scădere în aproape toată țara

După cum arată prognoza meteo 24 septembrie, temperaturile sunt în scădere în aproape toată țara. Joi, vremea va fi relativ instabilă. Valorile termice sunt în ușoară scădere. Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse, în toate regiunile. Vor fi semnalateși averse însoțite local de descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în zonele montane și în Dobrogea, după cum anunță prognoza meteo 24 septembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade Celsius, iar cele minime între 11 și 18 grade Celsius, ușor mai ridicate pe litoral.

Prognoza meteo 24 septembrie anunță că toamna își face simțită prezența. În Transilvania, temperaturile maxime vor atinge 25 de grade Celsius, apoi valorile diurne pot scădea până la 19-20 de grade. Va ploua pe arii extinse, iar local cantitățile de apă vor fi mai însemnate.  În Maramureș, temperaturile sunt într-o ușoară scădere, după cum anunță prognoza meteo 24 septembrie. Temperaturile minime vor fi de 15 grade Celsius.

Prognoza meteo 24 septembrie: În București

Prognoza meteo 24 septembrie anunță că toamna se face simțită și în Capitală. Joi, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult înnorar și temporar vor fi averse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxine sunt în scădere față de zilele precendente, încadrându-se în intervalul de 22-26 de grade Celsius. Prognoza meteo 24 septembrie pentru București anunță că minimele termice vor fi de 16 grade Celsius. Pe timpul nopții, cerul va fi mai mult înnorat și sunt șanse de ploaie, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Prognoza meteo pe următoarele două zile anunţă că va ploua în continuare
Prognoza meteo pe următoarele două zile anunţă că va ploua în continuare
image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net