Prognoza meteo 25 octombrie: Vreme predominant frumoasă

Ultima actualizare:
Prognoza meteo 25 octombrie anunță vreme în general frumoasă
Prognoza meteo 25 octombrie anunță vreme în general frumoasă

Prognoza meteo 25 octombrie anunță vreme frumoasă în aproape toată țara. Valorile termice se vor menține apropiate de cele normale pentru această dată. Duminică, cerul va fi mai mult variabil, dar local vor exista condiții de ceață, mai ales în regiunile sudice.

Prognoza meteo 25 octombrie anunță temperaturi normale pentru această perioadă. Duminică cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele joaste de relief din regiunile sudice și pe arii restrânze în zonele vestice, nord-vestice și centrale, unde vor exista și condiții de ceață. Prognoza meteo 25 octombrie: vremea va fi predominat frumoasă și apropiată de regimul termic al acestui sezon. Pe timpul nopții, cerul va fi parțial noros, însă numai izolat este posibil să plouă foarte slab.


    Prognoza meteo 25 octombrie anunță vreme în general frumoasăFoto: Click!
Prognoza meteo 25 octombrie anunță vreme în general frumoasăFoto: Click!

Seara, cerul se va înnora treptat în centru, vest, nord și nord-est. Izolat este posibil să plouă slab în extremitatea nordică, după cum arată prognoza meteo 25 octombrie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 18 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra în intervalul de -4 grade Celsius, în estul Transilvania și 9 grade pe litoral, după cum anunță prognoza meteo 25 octombrie. Izolat, este posibil să cadă averse, în extremitatea nordică a țării. La munte, în timpul zilei, cerul va fi mai mult senin și nu se vor semnala averse. Temperaturile maxime vor atinge 14 grade celsius, iar cele minime 3 grade, după cum anunță prognoza meteo 25 octombrie. La Brașov vor fi semnalate câteva averse, dar în cea mai mare parte a zilei vremea se va menține frumoasă.

Prognoza meteo 25 octombrie- În București

Prognoza meteo 25 octombrie anunță valori termice normale pentru Capitală. Vremea va fi în general plăcută în această zi. Duminică, cerul va fi varabil. Dimineața se va semnala ceață și nori de nivel jos. Vântul va sufla slab. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul de 16-17 grade Celsius, iar cele minime pot atinge 3-4 grade, chiar mai coborâte la periferie. Prognoza meteo 25 octombrie arată că presiunea atmosferică va scădea, dar foarte puțin. Pe parcursul nopții, cerul se va înnora temporar, dar nu vor exista condiții de averse.

Prognoza meteo pentru următoarele două zile

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net