Prognoza meteo 25 septembrie: Vreme instabilă și ploi

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo 25 septembrie anunță ploi în majoritatea regiunilor din țarăFoto: Click!
Prognoza meteo 25 septembrie anunță ploi în majoritatea regiunilor din țarăFoto: Click!

Prognoza meteo 25 septembrie anunță o vreme instabilă în toată țara. Vineri, valorile termice sunt în ușoară scădere. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, pe arii relativ extinse, în majoritatea regiunilor din țară. Cantitățile de apă vor depăși izolat 10-15 l/mp și vor fi condiții de grindină.

Prognoza meteo 25 septembrie anunță că vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 21-29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12-20 de grade Celsius.

Prognoza meteo 25 septembrie. Cum vor fi temperaturile în ţară
Prognoza meteo 25 septembrie. Cum vor fi temperaturile în ţară

Vremea va fi în general instabilă, după cum arată prognoza meteo 25 septembrie. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat. În depresiuni, valorile termice maxime vor fi de 21 de grade Celsius, iar în nordul țării se vor încadra în intervalul 27-29 grade Celsius. În jumătatea de vest a țării, cât și în zonele de deal și de munte, cerul va fi mai mult noros, după cum anunță prognoza meteo 25 septembrie. Va ploua pe arii relativ extinse, iar în restul teritoriului înnorările vor fi mai mult temporare. Va ploua loca ăn Moldova și izolat în Dobrogea și Muntenia. Este posibil să fie semnalat și averse însoțite de descărcări electrice. Pe arii restrânse, catitățile de apă vor fi mai însemnate.

Prognoza meteo 25 septembrie anunță că vântul va avea unele intensificări în zona montană înaltă. Valorile termice maxime se vor încadra între 20 de grade Celsius, în Dealurile de Vest și 29 de grade în sud-estul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse în intervalul de 10-20 grade Celsius.

Prognoza meteo 25 septembrie anunță că în nordul Munteniei cerul va fi mai mult noros și va ploua în reprize. Din când în când, își va face apariția și soarele. În nordul Moldovei va ploua slab, iar în Maramureș vremea va fi în general instabilă.

Prognoza meteo 25 septembrie: În București

Prognoza meteo 25 septembrie anunță o vreme instabilă în Capitală, dar tendința este spre încălzire. Cerul va fi temporar noros și vor exista condiții de ploaie, pe arii restrânse. Vântul va sufla slab până la modrat. Valorile termice maxime se vor încadra în intervalul 24-27 grade Celsius, iar cele minime se vor situa în jurul valorii de 16 grade. 

Prognoza meteo pentru următoarele zile


    Foto: Click!
Foto: Click!
image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net