Prognoza meteo de Crăciun la munte: Temperaturile vor crește ușor

Ultima actualizare:

    Prognoza meteo de Crăciun la munte anunță vreme însorită, tocmai bună de schifoto: Click!
Prognoza meteo de Crăciun la munte anunță vreme însorită, tocmai bună de schifoto: Click!

Prognoza meteo de Crăciun la munte estimează că în 24 decembrie, valorile de temperatură vor fi mult mai ridicate decât cele normale în ultima decadă a lunii decembrie, respectiv maxime de 3 – 8 grade şi minime între -3 şi 0 grade, în medie.

Soare, cer senin şi temperaturi de primăvară. În zilele următoare vremea va fi deosebit de caldă pentru data din calendar. De la o zi la alta va fi şi mai cald şi abia după 1 ianuarie ar fi condiţii de iarnă.

  • O ușoară răcire a vremii se va produce între 25 şi 28 ianuarie, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte, dar neînsemnată.
  • Regimul termic se menţine totuşi peste cel obişnuit, urmând ca scăderea temperaturilor să continue atât la sfârşitul anului, cât şi în primele zile de ianuarie, când valorile vor deveni apropiate de mediile climatologic specifice, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte.
  • Se vor înregistra -3 până la zero grade, ziua, şi între -9 şi -3 grade noaptea, în medie, potrivit datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte.
  • La începutul intervalului vor fi precipitaţii mixte în nordul Carpaţilor Orientali. Probabilitatea pentru ninsori slabe, temporare va creşte în zilele de 26 şi 27 decembrie şi în data de 29, apoi iar în primele zile ale noului an, după cum arată prognoza meteo de Crăciun la munte.
  • Iată care vor fi temperaturile estimate de prognoza meteo de Crăciun la munte, în principalele stațiuni montane, pentru perioada 24 – 27 decembrie:
  • La Azuga în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între -1 și 8 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de -1 și 5 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între 0 și 4 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 6 grade, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte.  
  • Prognoza meteo de Crăciun la munte, ne spune că la Brașov în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între -1 și 11 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de 1 și 7 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între 1 și 6 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 0 și 8 grade. 
  • La Bușteni, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte, în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între 0 și 9 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de -1 și 6 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între 1 și 5 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 1 și 7 grade. 
  • Prognoza meteo de Crăciun la munte anunță că la Bran în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între 1 și 11 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de 1 și 7 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între 1 și 6 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 8 grade. 
  • La Predeal în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între -1 și 9 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de -1 și 6 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între -1 și 5 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 1 și 6 grade, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte. 
  • Prognoza meteo de Crăciun la munte anunță că la Râșnov în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între 1 și 11 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de 2 și 7 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între 1 și 6 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 8 grade. 
  • La Sinaia, conform datelor din prognoza meteo de Crăciun la munte, în 24 decembrie temperaturile se vor încadra între 1 și 11 grade. Pe 25 decembrie temperaturile vor fi de 1 și 8 grade; în 26 decembrie vom avea temperaturi între 2 și 7 grade, iar în 27 decembrie temperaturile vor fi cuprinse între 1 și 9 grade. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net