Uite cum va fi vremea de 1 decembrie și de Sfântul Nicolae!

Ultima actualizare:

    La munte, va ninge viscolit până în 28 noiembrie
La munte, va ninge viscolit până în 28 noiembrie

A plouat mult astăzi (27 noiembrie) în sudul țării, iar meteorologii ANM spun că vremea se va menține închisă și marți (28 noiembrie), până după orele prânzului. Avem și prognoza pentru două săptămâni.

Astăzi (27 noiembrie), sunt temperaturi mai mici decât ar fi normale la această dată, între 3 și 8 grade în sud, și în jur de 3-4 grade în restul țării. Doar în Deltă a fost valori mai mari, 10 – 11 grade.

Însă, meteorologii ANM spun că va ploua în sudul țării și marți (28 noiembrie), iar vântul va prinde viteze de până la 55 km/h. La munte, va ninge viscolit și se va depune strat de zăpadă. În zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, este ”cod portocaliu” de ninsori viscolite.

Specialiștii de la Centrul European de Prognoză au publicat o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni, adică până în 10 decembrie, inclusiv.

Iată cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie și de Sfântul Nicolae!

VEST. Zilele acestea va fi mai frig decât ar trebui la această dată: doar 4 grade, iar nopțile se vor înregistra valori negative, în jur de minus 4 grade. Din 29 noiembrie încep să crească temperaturile până la 8 grade, apoi urmează să cadă în picaj până la cel mult 2 grade la orele prânzului. Abia după 4 decembrie, temperaturile vor urca ușor, spre 6 grade la prânz și minus 2 grade în timpul nopții.

CENTRU. Va fi frig, cu cel mult 2 grade la prânz și minus 5 grade în timpul nopților. În 30 noiembrie, vor fi valori ceva mai mari, de până la 6 grade ziua și 1 grad noaptea. După 2 decembrie se va răci din nou, cu zero grade la prânz și minus 6 grade noaptea. În perioada 30 noiembrie – 3 decembrie, sunt prognozate precipitații importante, apoi vor fi din nou după 8 decembrie.

NORD. Cel mult 3 – 4 grade la prânz și până la minus 4 grade noaptea, până în 30 noiembrie. Va fi mai bine până în 3 decembrie, când vremea se răcește din nou: zero grade ziua și minus 3 grade noaptea. Sunt prognozate precipitații în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie.

SUD. Se va răci în următoarele zile, până în 30 noiembrie. În timpul nopților temperaturile vor coborî de la 4 grade, la minus 2 grade. Vor fi câteva zile mai bune, cu până la 8 grade la prânz, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie. De Sfântul Nicolae, se stabilizează în jurul a 6 grade. Precipitații vor fi în aceste zile, apoi între 30 noiembrie – 3 decembrie.

LA MUNTE. Vor fi ninsori abundente, în perioada 30 noiembrie – 3 decembrie. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere după data de 8 decembrie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net