Uite cum va fi vremea în următoarele zile

Ultima actualizare:

    Vremea va fi predominant frumoasă si se va menţine mai caldă decât ar fi normal în prima decadă a lunii septembrie
Vremea va fi predominant frumoasă si se va menţine mai caldă decât ar fi normal în prima decadă a lunii septembrie

A venit toamna, dar ne vom bucura în continuare de zile cu soare. Meteorologii anunţă vreme în general frumoasă pentru zilele următoare. Vom avea chiar şi 33 de grade în termometre.

Joi, 8 septembrie

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii septembrie. În jumătatea de sud a ţării cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, în special în sud-vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări în sudul Banatului. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin, vântul slab, iar în zonele depresionare dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade pe litoral şi 33 de grade in Moldova, posibil şi în Lunca Dunării, scrie România Tv. În Bucureşti, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

Vineri, 9 septembrie

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sudul extrem şi în sud-vest, iar după-amiaza şi la munte, zone unde izolat vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab si moderat, cu uşoare intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade in sudul litoralului si 33 de grade în Lunca Dunării. Dimineaţa şi noaptea în zonele depresionare vor fi condiţii de ceaţă.

Sâmbătă, 10 septembrie

Cerul va fi temporar noros în jumătatea de sud-vest a tării unde, mai ales seara si noaptea, pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza la munte, precum si în zona litoralului, unde izolat se vor semnala averse si descărcări electrice. Vântul va avea uşoare intensificări pe parcursul zilei în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si la munte, dar si în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în Deltă şi 33 de grade în zonele de câmpie.

Duminică, 11 septembrie

Deşi valorile termice diurne vor marca o scădere usoară faţă de ziua anterioară, vremea va rămâne caldă pentru acestă dată din an în majoritatea zonelor, iar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporar accentuate în jumătatea de sud-vest a ţării, iar după-amiaza şi seara şi în zona montană unde local vor fi averse si descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei, cu precădere în nord-vest, în centru si în zona litoralului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net