Vreme de primăvară, cu temperaturi de până la 17˚C

Ultima actualizare:

    Ne așteaptă o vreme frumoasă, perfectă  pentru plimbări în parc
Ne așteaptă o vreme frumoasă, perfectă pentru plimbări în parc

Luna februarie debutează cu o vreme mult mai caldă decât în mod obișnuit, anunță meteorologii pentru următoarele două săptămâni.

Mai exact, vom avea temperaturi de primăvară în majoritatea regiunilor. Astfel, maximele de peste zi vor porni de la 10-11˚C, în Transilvania și Maramureș, și vor ajunge până la 16-17˚C, în Muntenia, Oltenia și Banat. Totuși, spre finalul acestei săptămâni și, ulterior, după data de 8 februarie, meteorologii anunță scurte intervale când se vor semnala precipitații atât sub formă de ploaie, cât și de ninsoare, mai ales, la munte. De asemenea, în zonele montane, se așteaptă, mâine, ploi, la nivel local. Ulterior, tot la munte, în jurul datei de 4 februarie, va crește probabilitatea pentru precipitații, mai ales ninsori moderate. Totodată, după data de 8 februarie, temporar, se vor semnala din nou precipitații slabe, predominant sub formă de lapoviță și ninsoare.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net